Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/2 Κριός 

Σήμερα, ο έμφυτος αισθησιασμός σου, μετατρέπεται σε πλήρες, φλογερό πάθος. Αυτό θα διεγείρει το διασκεδαστικό εσωτερικό σου πάθος.
Ξέρεις, το είδος εκείνο που «παίζει» σε ένα θορυβώδες κλαμπ καθώς γελάς και χορεύεις με τους φίλους σου.. ή στο σπίτι, μόνη με τον αγαπημένο σου!
Όμως παράλληλα μπορεί να πυροδοτήσει και το άλλο είδος πάθους, αυτό που δημιουργείται όταν χάνεις την ψυχραιμία σου. Φρόντισε να διαλέξεις την διασκεδαστική ενέργεια – όχι την εναλλακτική! 

ζώδια σήμερα 24/02 Παρασκευή δίδυμοι

«Αλλαγή; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ξέχασέ το.» Κάποιος με ισχυρές απόψεις για το τι θέλεις να αλλάξεις, μπορεί να σου πει κάτι παρόμοιο. Εξηγώντας του όμως την ευρύτερη εικόνα που μπορεί να μην βλέπει τόσο καθαρά όσο εσύ, θα μπορούσες να κερδίσεις την υποστήριξη ή τη συνεργασία του. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι πιο εποικοδομητικές αν καταστεί σαφές.. ότι η αλλαγή που θέλεις να κάνεις δεν ωφελεί αποκλειστικά και μόνο εσένα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν πιέζεσαι να αποδεχτείς ή να εμπιστευτείς αυτά που λέει κάποιος χωρίς να τα μελετήσεις προσεκτικά, η διαίσθησή σου ίσως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Η εσωτερική σου φωνή μπορεί να είναι σωστή, αν αισθανθείς ότι κάποιος κάνει οικονομία στην αλήθεια ή προσπαθεί να σε πείσει για κάτι αμφίβολο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να αδιαφορούν, για λόγους ευκολίας. Μάλλον όμως δεν έχουν τη δική σου διαίσθηση.  

ζώδια σήμερα λέων

Κάτι που αρχικά φαινόταν επείγον, θα σου φανεί λιγότερο σημαντικό τώρα. Ωστόσο δεν σημαίνει πως είναι εντελώς ασήμαντο. Ένα θέμα μπορεί να μην απαιτεί τόσο μεγάλη εστίαση όσο τελευταία, αλλά υπάρχει ακόμα ζωή σ’ αυτό. Επομένως, μην σοκαριστείς αν αυτός «ο δράκος» ξυπνήσει. Μόλις το δεις από τη σωστή οπτική γωνία και κινηθείς σωστά, η διάρκεια ζωής του θα είναι μικρή. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα είναι απαραίτητο και χρήσιμο να σκεφτείς πόσο χρόνο και προσπάθεια αφιερώνεις, για να κάνεις τη ζωή των άλλων άνετη. Δεν είναι εγωιστικό να εξετάζεις πώς σε ωφελούν οι προσπάθειές σου. Αν η αλλαγή κάποιων συνηθειών ή υποχρεώσεων σε ικανοποιεί περισσότερο, τότε φτιάξε τα πλάνα σου. Οι προσαρμογές στο πόσο χρόνο θα διαθέτεις για τους άλλους, θα είναι πιο απλές τώρα…παρά αργότερα. 

ζώδια σήμερα 24/02 Παρασκευή ζυγός

Υπενθύμισε στον εαυτό σου πως η τελειότητα είναι ένας μύθος! Ανεξάρτητα από το πόσο καλή ή επιτυχημένη είσαι σε οτιδήποτε, υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Γι’ αυτό μείωσε τις μη ρεαλιστικές ή περιοριστικές προσδοκίες σου, σχετικά με κάτι που πιστεύεις ότι πρέπει να είναι τέλειο. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο από όσο περίμενες, αλλά το πιο σημαντικό εμπόδιο για την πρόοδο τώρα… θα είναι η περιττή αναζήτηση της τελειότητας.  

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η προσπάθεια που κάνουμε για να «ταιριάξουμε» με τους άλλους, είναι συνήθως βραχύβια. Όλοι έχουμε όρια όσον αφορά το πόσο μακριά θα φτάσουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των άλλων. Θα εξοικονομήσεις όμως περισσότερη ενέργεια και θα μειώσεις το άγχος σου, αν πάψει να σ’ ενδιαφέρει το πόσο αρεστή είσαι στους άλλους. Αν μη τι άλλο, ίσως είναι καλύτερα να σου εξηγήσουν οι άλλοι, τι μπορούν να σου προσφέρουν ή γιατί χρειάζονται τη συμμετοχή σου.  

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν κάνεις μια συντονισμένη προσπάθεια για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες όλων των άλλων με τρόπο που θα τους ικανοποιεί, το πιθανότερο είναι να «καείς». Αναρωτήσου λοιπόν, γιατί οι ανάγκες οποιουδήποτε άλλου.. απαιτούν την εστίαση και τη συμμετοχή σου. Φυσικά, όποιος χρειάζεται πραγματικά υποστήριξη.. θα πρέπει να τη λάβει. Όμως κινδυνεύεις να δημιουργήσεις ένα μη χρήσιμο προηγούμενο…κάπου αλλού. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αντιλαμβάνεσαι από νωρίς σε οποιαδήποτε συζήτηση, αν κάποιος δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σένα. Ωστόσο σε περιπτώσεις που δεν σε απασχολεί αυτό, θα έχεις αυστηρές ιδέες για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα ή τι πρέπει να κάνει κάποιος. Ίσως είναι καλύτερα τόσο για σένα, όσο και για οποιονδήποτε άλλον να ξεκινήσετε από την αρχή, για να συζητήσετε αυτό το θέμα. 

ζώδια σήμερα 24/02 Παρασκευή υδροχόος

Μια απλή προσέγγιση σε οδηγεί εκεί που θέλεις να πας σήμερα. Έχεις την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να υπερασπιστείς αυτό που πιστεύεις. Και δεν σε πτοεί ένας μικρός φιλικός ανταγωνισμός – ούτε κι ένα λιγότερο φιλικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει να πιστεύεις στον εαυτό σου και στον σκοπό σου! Μπορείς να ορθώσεις το ανάστημά σου όταν χρειάζεται, γιατί ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα αγωνίζεσαι. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η συναισθηματική ενέργεια δεν χρειάζεται να γίνει αρνητική. Μπορεί να έχεις έντονα συναισθήματα για μια συγκεκριμένη διευθέτηση ή σχέση, αλλά μην αγανακτείς. Με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσες να δεις τα οφέλη μιας πιο χαλαρής, συναινετικής συμπεριφοράς. Μπορεί να έχετε και οι δύο δίκιο… και με αυτή τη στάση, θα μπορέσετε να συναντηθείτε κάπου στη μέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365