Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Με ήττα ξεκίνησε η ΕΠΣ Πέλλας στην Ιταλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα που έκανε η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας στο τουρνουά «ROMA CAPUT MUNDI» ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την ομάδα της Εθνικής Ιταλίας.

Η διακύμανση του σκορ
0-1 18’ Σουπιάδης
1-1 33’ Torri
2-1 48’ Giachina
3-1 76’ Torri

Συνθέσεις:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : Καραφυλλιάς, Σουπιάδης, Γκόγκος, Μπόλας, Γεροντίδης, Καπουσούζης, (60΄Αλμαλής), Χατζηδιαμαντής, Παναγιωτίδης, (50΄Καλαιτζίδης), Τσερρίκου, (55΄ Μυλωνάς), Φούγιας - Λάλλας, (55’ Κιόρτσης), Καψάλης, (50΄Σωμαράκης).

ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ : ROSSI, DELMASTRO, CAMPESAN, RUFO, CUGNATA, SAGRILLO , VENTURA, GIACHINA, BASILE, TORRI, CAPRIO.



3 σχόλια:

  1. Αυτό το 3 πολύ καλός παίκτης που παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από Γιαννιτσά δεν υπάρχουν παιδιά;και μην μου πείτε ότι είναι οι καλύτεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365