Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Μητσοτάκης από Λάρισα: Ο Τσίπρας κρατά τον Παππά στα ψηφοδέλτια, αλλά δεν ξέρουμε πώς ο Παππάς “κρατά” τον Τσίπρα

Διαβάστε παρακάτω 

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, τόσο προς τους πολιτικούς του αντιπάλους, όσο και προς την ηγεσία της Τουρκίας, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λάρισα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στη βελτίωση της οικονομίας, σημειώνοντας την «ελευθερία» της χώρας από τα μνημόνια, στην ανάπτυξη, στη μείωση της ανεργίας και στην τρίτη κατά σειρά αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και στην πρώτη αύξηση των συντάξεων μετά από πολλά χρόνια. Τόνισε, δε, τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των κρίσεων και ειδικότερα της ενεργειακής κρίσης και των τιμών.

Όσο για το βασικό μέλημα της ΝΔ για τη νέα 4ετία, είπε ότι είναι η αύξηση των μισθών, οι οποίοι, όπως παραδέχθηκε, είναι χαμηλοί.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και στην υπόθεση της καταδίκης του Νίκου Παππά, ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι επέλεξε να κρατήσει τον Νίκο Παππά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «δεν ξέρουμε όμως πώς ο Παππάς κρατά τον Τσίπρα».

1 σχόλιο:

  1. Πολιτική αντιπαράθεση στην πλάτη του Ελληνικού λαού,τρωγεστε σαν τα κοκόρια για την θέση κ τα λεφτά,δεν ντρέπεστε,πληρώστε τα χρέη σας όλα τα κόμματα κ πρώτο κ καλύτερο την ΝΔ,κ μετά να έχεις το θάρρος να ομιλείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365