Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Αποχώρηση προπονητή στην Α’ Κατηγορία

Αποχώρηση προπονητή στην Α’ Κατηγορία

Την αποχώρηση του από τον πάγκο της Ελπίδας Έδεσσας, ανακοίνωσε ο προπονητής Βάιος Στεργιόπουλος, μετά το ισόπαλο αποτελεσμα στην Καλή.

Δείτε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακάτω:

«Μετά από ένα εξάμηνο, με πολύ κόπο και προσπάθεια, η συνεργασία μας με την ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας έφτασε στο τέλος της!

Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου κ. Τσιρόνκα Δημήτρη που ήταν μαζί μου σε μια τιτάνια προσπάθεια από πολλές απόψεις, και όσους πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα που θα αποτελούσε κάτι υγιές για το ποδόσφαιρο της πόλης και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Από την πλευρά μας δώσαμε όλο μας το είναι... ειδικά για τα νέα παιδιά!

Στο ποδόσφαιρο τα "θέλω" και τα "μπορώ" κάποιες φορές βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση...

Καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα της Ελπίδας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365