Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Διπλό και δεύτερος ο ΑΣ Σεβαστιανά

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 μέσα στον Πενταπλάτανο επικρατώντας με σκορ 2-0 του τοπικού Φίλιππου και έτσι προσπέρασε και βρέθηκε στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ, συγκεκριμένα στο 3’ ο Μπουτκάρης έγραψε το 0-1, το οποίο διαχειρίστηκαν σωστά κρατώντας το μέχρι το τέλος, όπου με ένα δεύτερο τέρμα του Χατζηβασιλειάδη στο 90’+2’ σφράγισαν την εκτός έδρας επιτυχία τους, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απαντήσουν, ανέβασαν στροφές στην συνέχεια, ήταν ανταγωνιστικοί χωρίς όμως να έχουν επιθετικές λύσεις για να απειλήσουν.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Σιώνη, Σαββίδης.


Η σύνθεση των νικητών: Σαρίδης, Παπαδόπουλος Ι., Τουρατζίδης, Καραγιαννίδης, Πληκαδίτης, Παπαδόπουλος Α., (63’ Θεοδώρου Α.),  Καραπουλιτίδης, Σκοπέτσι, (86’ Τράγκας), 

Μπουτκάρης, (70’ Χατζηβασιλειάδης), (63’ Παπαδόπουλος Δ.), Γιόφτσης, (70’ Θεοδώρου Γ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365