Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλο παιχνίδι στο Δυτικό (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Δυτικό, όπου ο τοπικους ΠΑΟΚ και ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Πέλλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος που ευχαρίστησε τους πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος, στην επανάληψη το θέαμα ήταν ικανοποιητικό, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φουριόζοι και να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με δράστη τον Ελευθερίου στο 46’ και στο 53’, όμως η ψυχή του πρωτοπόρου μίλησε στην συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι αφού μείωσαν στο 62’ με τον Καραμίγκο αρχικά, σχεδόν άμεσα έφεραν το ματς στα ίσα στο 65’ με τον Συρώκα.

Από εκεί και μετά η μπάκα πήγαινε πάνω κατω χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα.

Στο 80’ αποβλήθηκε ο Γιαβάσης των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αργυρός, Σιώνη, Χατζηλιόντας.


Υ.Γ

Η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας ευχαριστούν τον ΠΑΟΚ Δυτικού για την άψογη φιλοξενία του.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365