Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ισορροπία στην Παναγίτσα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Πολύ καλό και αμφίροπο παιχνίδι έγινε στην Παναγίτσα, όπου Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβη και η Αναγέννηση Δωροθέας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Έγινε μεγάλη μάχη με το πρώτο μέρος να κυλάει ισοροπημένο και χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 61’ με τον Γρηγοριάδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και λίγο πριν το τέλος στο 88’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τσαβδάρη να παγώνει το γήπεδο και να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Γιουματζίδης, Παπαδόπουλος Δ.


Η διοίκηση της Αναγέννησης Παναγίτσας Ζερβης εύχεται περαστικά  στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Δωροθέας Μάριο Γούλα(ένιωσε αδιαθεσία πήγε στο Κ.Υ  Άρνισσας προληπτικά αλλά είναι καλά).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365