Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/2 Κριός 

Λαχταράς μια ουσιαστική σχέση με τον εαυτό σου ή με κάποιον άλλον. Μπορείς να συζητήσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου με έναν θεραπευτή ή έναν έμπιστο φίλο.
Όπως κι αν επιλέξεις να ασκήσεις αυτή την ενέργεια, προσπάθησε να την κρατήσεις στη σφαίρα της θετικής ανακάλυψης του εαυτού σου. Οι λογομαχίες μπορεί να είναι επίσης αποκαλυπτικοί, αλλά δεν είναι πολύ διασκεδαστικοί για τους εμπλεκόμενους.  

ζώδια σήμερα ταύρος

Νιώθεις παθιασμένα δεμένη με τις απόψεις σου, περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει κάθε διαπραγμάτευση, ειδικά αν είσαι σε αντιπαράθεση με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο.
Αν διαφωνήσει κάποιος μαζί σου, θα πληγωθείς βαθιά – ίσως νιώσεις πως σε απορρίπτει. Ξέρεις όμως πως ο καθένας είναι διαφορετικός.. κι έχει δικαίωμα στην άποψή του.  

ζώδια σήμερα 13/02 Δευτέρα δίδυμοι

Αν τα σημερινά συναισθήματα δεν μπορείς να τα διαχειριστείς γιατί είναι έντονα, εστίασε κάπου αλλού – σε ένα θέμα που σ’ ενδιαφέρει. Ασχολείσαι επιφανειακά με τα πράγματα που μαθαίνεις, γιατί ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ποικιλία γνώσεων, παρά για το βάθος τους. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να ερευνήσεις την ουσία ενός θέματος. Κάνε την έρευνά σου και ανέλυσε τις λεπτομέρειες. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η μέρα είναι ιδανική για να συναντηθείς με το ταίρι σου ή ένα φίλο που σε γνωρίζει καλά και τον εμπιστεύεσαι. Αν είσαι μόνη σου, δοκίμασε να αξιολογήσεις τον εαυτό σου.. τα συναισθήματα και την συμπεριφορά σου. Γράψε ένα ημερολόγιο, γιατί ηρεμεί την ψυχή σου. Ξεφύλλισε επίσης παλιές φωτογραφίες! Μπορεί να νιώσεις γλυκόπικρα συναισθήματα, αλλά οι αναμνήσεις θα σου θυμίσουν πόσο μακριά έχεις φτάσει. 

ζώδια σήμερα λέων

Είσαι παθιασμένος άνθρωπος! Κι αυτό το πάθος σήμερα, θα αυξηθεί σε ένταση. Η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια πραγματικά ευχάριστη μέρα ή σε μια εντελώς δυσάρεστη! Ο χρόνος που αφιερώνεις με το ταίρι σου ή ένα φίλο, μπορεί να εξελιχθεί θετικά ή αρνητικά – αφού η άλλη πλευρά του ερωτικού πάθους, είναι ο παθιασμένος θυμός. Η βοήθεια του θεραπευτή σου όμως, μπορεί να ξεθάψει τις συναισθηματικές σου δυσκολίες, που αποκαλύπτουν πολλά. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσεις τον ψυχισμό σου, διαβάζοντας άρθρα ψυχολογίας ή κάνοντας μία επίσκεψη σ’ έναν θεραπευτή. Η συζήτηση με έναν φίλο για τα προβλήματά του, είναι επίσης διδακτική και αρκετά συναρπαστική. Εναλλακτικά, μπορείς να αφοσιωθείς στο διάβασμα ή την έρευνα. Ερεύνησε βαθιά ένα θέμα που σε ενδιαφέρει. Θα μάθεις πολλά και θα ανακαλύψεις απροσδόκητα μέρη του εαυτού σου.  

Δευτέρα ζυγός

Οι στενές προσωπικές σου σχέσεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες σήμερα – με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Μπορεί να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με έναν φίλο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο συγκεντρωμένη και συνειδητοποιημένη.. ή να τσακωθείς με το ταίρι σου και να αισθανθείς ευάλωτη και μπερδεμένη. Μείνε πιστή στον εαυτό σου, ακόμα κι αν τα πράγματα μπερδεύονται. Θα βρεις τη λύση.  

ζώδια σήμερα σκορπιός

Το μυαλό σου στρέφεται σε θέματα ανθρώπινης φύσης και συναισθημάτων σήμερα. Μπορείς να προσφέρεις συμβουλές σε έναν φίλο ή να αυξήσεις την αυτογνωσία σου μέσω συμβουλών. Υπάρχει όμως και μια πιο σκοτεινή δυνατότητα μ’ αυτή την επιρροή. Αν συνειδητοποιήσεις πως σκέφτεσαι σε σημείο εμμονής ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια δυσάρεστη ανάμνηση, τότε βρες τρόπο να αποσπάσεις την προσοχή σου. Στρέψε τις σκέψεις σου σε πιο ανάλαφρα θέματα. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Η εστίαση δεν είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά σήμερα έρχεται πιο εύκολα από ότι συνήθως. Γι’ αυτόν τον λόγο, η μέρα είναι εξαιρετική για να αφοσιωθείς σε κάποια μελέτη. Αυτό απευθύνεται στον μαθητή μέσα σου, που πάντα ελκύεται από τη μάθηση, την εξερεύνηση και την ανακάλυψη. Εμβάθυνε σε ένα θέμα που σε συναρπάζει. Όσο πιο πολύ σε ενδιαφέρει… τόσο το καλύτερο. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η αυτοπειθαρχία σου είναι μεγάλη σήμερα, γεγονός που καθιστά την ημέρα ιδανική για να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες στη δουλειά σου. Βρες όμως λίγο χρόνο και για τις προσωπικές σου σχέσεις. Ο δεσμός σου, μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πολλά στοιχεία του εαυτού σου σήμερα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό φίλο. Η δουλειά και οι στόχοι είναι σημαντικά, αλλά η ανάπτυξη της αυτογνωσίας είναι σημαντικότερη. 

ζώδια σήμερα 13/02 Δευτέρα υδροχόος

Όπως πολλοί άνθρωποι έτσι κι εσύ, λαχταράς την οικειότητα σήμερα. Όμως νιώθεις λιγότερο άνετη από κάποιους άλλους, όταν πρόκειται να ζητήσεις να εκπληρωθεί αυτή η ανάγκη σου. Οι στενές σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες για σένα, αφού είσαι τόσο δυνατό άτομο. Ίσως πιστεύεις πως σου είναι πιο εύκολο να παραμείνεις δυνατή κι αποφασισμένη όταν νιώθεις μοναξιά. Όμως οι φίλοι σου είναι εκεί για σένα. Άπλωσέ τους το χέρι σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πολλοί άνθρωποι σήμερα θα έχουν σκληρή συμπεριφορά λόγω έντασης των συναισθημάτων τους. Δεν σε πειράζει όμως, όλη αυτή η συναισθηματική αναταραχή. Νιώθεις συμπόνια για όποιον αισθάνεται αναστατωμένος. Μπορείς να κατανοήσεις πως ο θυμός του, ίσως κρύβει πολλή μοναξιά. Αυτό είναι ένα αληθινό δώρο, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να τον προσεγγίσεις.. αντί να τον επικρίνεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365