Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Μοιρασιά στα Σεβαστιανά

Μοιρασιά στα Σεβαστιανά

Μεγάλη μάχη έγινε στα Σεβαστιανά όπου ο τοπικός ΑΣ και ο Κεραυνός Μεσιανού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και δυνατό με δυο από τις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα   και δυσκολεύτηκαν αρκετά, έχοντας απέναντι τους μια σκληροτράχηλη ομάδα που δεν παραδίνεται εύκολα και παλεύει σε όλα τα παιχνίδια.

Μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 65’ όταν ο Γιάννης Πανταζίδης έγραψε το 0-1 παγώνοντας το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν την ισοφάριση και κατάφεραν να απαντήσουν στο 74’ με εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Χατζηβασιλειάδη, που έγραψε το 1-1.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Τσολακίδη στο 70’ πίεσαν για την ανατροπή, χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αλάνθαστοι αμυντικά.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Κεσίσογλου Γ., Χατζηλιόντας.

Συνθέσεις:

ΑΣ Σεβαστιανά: (Αβραάμ Πετρίδης)

Παρίσης, Σαββίδης, Παπαδόπουλος Ι., Τουρατζίδης, Παπαδόπουλος Δ., (46’ Μουρουζίδης), Θεοδώρου Γ., (65’ Τσαούσης), Χατζηδημητριάδης, (80’ Καραπουλιτίδης), Σκοπέτσι, Μπουτκάρης, (65’ Αποστόλου), Χατζηβασιλειάδης, Γιόφτσης, (80’ Θεοδώρου Α.).


Κεραυνός: (Αβραάμ Ζημπίδης)

Παπαδόπουλος Ρ., Πανταζίδης Ι., Καρράς, Σταυρίδης, Ζημπίδης, Παπαδόπουλος Ι., (78’ Κοσκινόπουλος), Πανταζίδης Γ., Πανταζίδης Ε., Πανταζίδης Α., Τσολακίδης, Παυλίδης, (78’ Τριανταφυλλίδης), Σαββίδης.

3 σχόλια:

  1. Σταματήστε να προωθείτε άτομα όπως ο Μιχαϊλίδης και να γράφεται ανακρίβειας , αυτό που κάνετε ζημιώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Κάτι τέτοιοι δεν πρέπει να σφυρίζουν ματς αν δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 άτομα στο γήπεδο μόνο ο Μιχαηλίδης είδε πέναλτι, εντάξει καλή ομάδα ο ΑΣ αλλά παίζουν κ άλλοι ρε παιδιά, και τυγχάνει να είναι καλύτεροι, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα ποια, έλεος...
    τα συγχαρητήρια μου στον κύριο πανταζιδη, φοβερός ποδοσφαιριστης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνε πιο κατατοπιστικός αν μπορείς φίλε ,τέσσερις έχουμε στην ενδεκάδα και είναι όλοι ένας και ένας

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365