Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Μεταγραφικό μπαμ στον άσο η Νίκη Αξού

Μεταγραφικό μπαμ στον άσο η Νίκη Αξού

Στην απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο Γιώργου Σιμήτη προχώρησε η Νίκη Αξού, θωρακίζοντας κι άλλο τα γκολπόστ της.

Με την έλευση του 26χρονου τερματοφύλακα από τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018 ο ανταγωνισμός για την φανέλα με το Νο1 μεγαλώνει και σίγουρα δημιουργεί πονοκεφάλους στον προπονητή Αντώνη Πέσιο.

Με πρότερη θητεία σε ΠΑΟΚ Αραβησσού και Δόξα Π. Μυλοτόπου ο Γιώργος Σιμήτης παρά τις προτάσεις και το έντονο πρέσιγκ που είχε από τον νέο γενικό αρχηγό της Δόξας Π. Μυλοτόπου Φόρη Θεοδοσιάδη, δεν ενέδωσε στις πιέσεις του και αποφάσισε να δώσει τα χέρια με την Νίκη Αξού και στο άρωμα της Α1.

3 σχόλια:

  1. Παιδιά έλεος ποια με τις Άβαντες σε μερικούς ανάλογα με τις γνωριμίες και τις συμπάθειες δεν έχω κάτι προσωπικό με το παιδί αλλά αναπληρωματικός σε ομάδα β τοπικού όχι ιδιαίτερα ταλαντούχος και τον κάνατε θέμα προσέξτε το αυτό ...από έναν παλαίμαχο ποσοσφαιριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για φωτογραφίες καλός είναι θα βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365