Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/2 Κριός 

Δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτησή σου.. σωστά; Σήμερα όμως πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να μειώσεις την ένταση της διεκδικητικότητάς σου.
Η ενέργεια της ημέρας επηρεάζει την επικοινωνία κι ευαισθητοποιεί τις συναισθηματικές σου αλληλεπιδράσεις. Αρκεί μια σπίθα για να προκαλέσει πυρκαγιά. Γι’ αυτό πρόσεχε. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Σου αρέσουν οι απλές και ήρεμες καταστάσεις.. αλλά αυτή τη στιγμή η ζωή απέχει πολύ απ’ αυτό. Ο κόσμος είναι γεμάτος δυαδικότητα κι επιπλοκές – και είσαι στο επίκεντρο, προσπαθώντας να τα λύσεις όλα.
Γι’ αυτό φρόντισε… όχι μόνο να μην ενοχληθείς από τις καταστάσεις… αλλά αν μπορείς απόλαυσε το μικρό χάος που επικρατεί. Έχεις την ικανότητα να βρίσκεις το ρυθμό και να χορεύεις μαζί του – κι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αξιοποιήσεις αυτό το ταλέντο.
Μόνο έτσι, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα!  

ζώδια σήμερα 28/02 Τρίτη δίδυμοι

Είσαι ένα χαρούμενο πνεύμα που παίζει σε ένα πεδίο ακατέργαστων δεδομένων, βλέποντας πιθανότητες εκεί, που οι άλλοι βλέπουν μόνο χάος ή φόβο. Σήμερα θα είσαι στα καλύτερά σου, απέναντι σε αβέβαιες συνθήκες. Ωστόσο, καλό θα ήταν να ακούσεις τις συμβουλές ανθρώπων που έχουν ήδη αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να επαναλάβεις κάθε λάθος που έκαναν. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η συμπόνια είναι και ήταν πάντα σταθερές αξίες, για σένα. Είναι ο τρόπος που σχετίζεσαι με τον κόσμο, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σου. Τα αποτελέσματα όμως μπορεί να διαφέρουν σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο καλές είναι οι προθέσεις σου – αλλά αυτό δε θα σε σταματήσει. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να χρειάζονται τον ευγενικό τρόπο προσέγγισής σου. 

ζώδια σήμερα λέων

Εμπιστεύσου την αίσθηση του χιούμορ σου σήμερα. Δεν σου αρέσει να μειώνεις κανέναν, αλλά τα καλύτερα αστεία συνήθως λένε τις μεγαλύτερες αλήθειες. Κατά καιρούς όλοι αστειεύονται ούτως ή άλλως… όμως σήμερα αυτό, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Γέλα λοιπόν με την ψυχή σου και νιώσε την ένταση να φεύγει. Αυτό εκτός του ότι θα σε ανανεώσει… είναι και η αποτελεσματικότερη θεραπεία που είχες ποτέ. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Σ’ έχουν κουράσει οι κοινωνικές συμπεριφορές και τα ψεύτικα χαμόγελα. Μήπως αυτό σημαίνει πως σε ενδιαφέρει πλέον μόνο η αλήθεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Τότε ζήσε το παρόν και δες πώς νιώθεις. Πες ό,τι περνάει από το μυαλό σου και αντιμετώπισε τις συνέπειες. Μπορεί να χάσεις μερικούς φίλους που είναι εκεί μόνο στα εύκολα… και να αναβαθμίσεις αυτούς που μένουν μαζί σου. Δεν θα είναι για σένα μια λυτρωτική εμπειρία;  

ζώδια σήμερα 28/02 Τρίτη ζυγός

Σήμερα επιτέλους, θα μπορέσεις να είσαι ο σέξι λαμπερός εαυτός σου! Είσαι ευέλικτη, σοφή και λίγο ματαιόδοξη, αλλά έχεις δουλέψει γι’ αυτό. Αφιέρωσε τη μέρα μιλώντας ξεκάθαρα για τις απόψεις σου σε όποιον θέλει να μάθει – ακόμα και σε όποιον δεν ενδιαφέρεται. Το ουδέτερο έδαφος και οι αναποφάσιστοι ελιγμοί δεν είναι για σένα. Έχεις πολλές απόψεις και δεν φοβάσαι να τις εκφράσεις. Τώρα αν είναι σωστές ή όχι, αυτό θα το εξετάσεις αργότερα. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δεν είναι πως αμφιταλαντεύεσαι κάτω από την πίεση μιας σταθερής απόφασης. Εξάλλου δεν ήσουν ποτέ υπερευαίσθητη. Όμως έχεις καρδιά, ανόητες ιδιοτροπίες και κάνεις παράλογες επιλογές. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν αλλαγές και μερικές φορές χωρίς προειδοποίηση. Αποδέξου λοιπόν την αβεβαιότητα.. ως γεγονός της ζωής. Κανείς δεν ξέρει τα πάντα! Κι αν το καλοσκεφτείς, κανένας δεν θα το ήθελε… γιατί θα ήταν βαρετό.  

ζώδια σήμερα τοξότης

Η ενέργεια της ημέρας στοχεύει στις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σου. Αν έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια ανάμεσα σε σένα και κάποιον άλλον, σήμερα θα κάνετε κοινή προσπάθεια για να τα ξαναβρείτε. Ενθαρρύνεσαι να συνεργαστείς ή να ενισχύσεις μια συνεργασία.. είτε είναι φιλική, επαγγελματική ή ερωτική. Αν δεν γνωρίζεις ήδη τα οφέλη της, αυτά θα φανούν σύντομα. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ενώ ξέρεις πως είσαι πάντα πρόθυμη να κάνεις αυτό που σου αναλογεί, μπορεί να έχεις ήδη δημιουργήσει ένα προηγούμενο… με το να κάνεις περισσότερα. Ωστόσο αν εκτιμάς τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, θα αντιληφθείς πως πρέπει να βάλεις κάποια όρια. Ανέλαβε λοιπόν σήμερα να ολοκληρώσεις τη δουλειά που δικαιωματικά σου ανήκει, αλλά στην πορεία μάθε να λες «όχι» ή να αναθέτεις και σε άλλους μέρος των ευθυνών σου. 

ζώδια σήμερα 28/02 Τρίτη υδροχόος

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί με τα χρήματα; Τώρα, υπάρχει ένα αμφιλεγόμενο και συζητήσιμο θέμα! Μπορεί να πιστεύεις πως μπορεί να λυθεί με τα χρήματα, αλλά υπάρχει μια πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική δυνατότητα. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθάει να είσαι πιο δημιουργική. Δες τι μπορεί να σου προσφέρει η φαντασία σου, πριν ξοδέψεις πολλά χρήματα.  

ζώδια σήμερα ιχθύες

Άλλαξε τη ρουτίνα σήμερα. Γίνε πιο άμεση με τους άλλους και σταμάτα να εξαντλείς τον εαυτό σου, γιατί η αδυναμία δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Προκάλεσε το σώμα και τον εγκέφαλό σου με διαφορετικούς τρόπους. Επινόησε στρατηγικές που κανένας από το περιβάλλον σου, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Μπορεί να υπάρχουν περιστασιακά «ατυχήματα», αλλά μπορείς να αποφύγεις τα περισσότερα από αυτά αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365