Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Επιβεβαίωσε το διαζύγιο η Ελπίδα Έδεσσας

Δείτε την ανακοίνωση

Επιβεβαιώνει την λύση της συνεργασίας της με τους τεχνικούς Βάιο Στεργιόπουλο και Δημήτρη Τσιρόγκα, καθώς υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση των Εδεσσαίων.

Μάλιστα υπάρχει ήδη συμφωνία με νέο προπονητή που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ώρες.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ Ελπίδα Έδεσσας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κο Στεργιόπουλο και του συνεργάτη του Κο Τσιρόγκα. Τους ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τέλος σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι φτιάχνοντας μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι διοίκηση του συλλόγου θα είναι πάντα κοντά στους (μικρούς) αθλητές. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον νέο προπονητή και θα ανακοινωθεί σε λίγη ώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365