Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ο Εδεσσαϊκός είναι εδώ

Μεγάλη νίκη
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Εδεσσαικός, επικρατώντας στο γήπεδο του Ριζαρίου με σκορ 2-1 του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Το παιχνίδι ήταν καλό και δυνατό με τους γηπεδούχους που καίγονταν για βαθμούς, να είναι πιό αποφασιστικοί και να φτάνουν στην νίκη, καθώς ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Τάσο Ιωάννου στο 17’ και Γρηγόρη Κυζιρίδη στο 42’ με πέναλτι.

Από εκεί και πέρα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προ του φάσματος της ήττας αντεπιτέθηκαν και ήταν καλύτεροι δημιούργησαν κάποιες δύσκολες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 84’ με πέναλτι του Δημήτρη Θεοδωρίδη και παρότι απείλησαν στο υπόλοιπο χρονικό διαστημα με την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη, μια νίκη που τους φέρνει πιό κοντά στην παραμονή.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ασβεστόπουλος, Μαυρίδης, Κονισπολιάτης (Κιλκίς).

Συνθέσεις:
Εδεσσαϊκός: (Αλέξανδρος Κούρτογλου)
Ηλιόπουλος, Καραγιάννης, Μωυσίδης, (λ.τ 25’ Λυρτζής), Μαγγίζης, Πρέτσι, Κεσίδης, Ξανθόπουλος, Σούκιας,  (60’ Μαντώς), Ιωάννου, Κυζιρίδης, Μεληκιώτης, (75’ Αναστασιάδης).

Κεραυνός: (Κώστας Γαλτσίδης)
Σοιλεμέζογλου, Σολομωνίδης, (46’ Μολά)
Φροσύνης, Νικολαίδης, Πολυζάς, (81’ Δαβής), Ιωσηφίδης, Νικολίτσας Γ., Πορτοκαλάς, (46’ Κιλιντάρης)
Μουράτι, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης, (86’ Μουρατίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365