Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Αχαΐα: Έδωσε βότκα στο μωρό της και πέθανε; Στο εδώλιο μητέρα για το θάνατο βρέφους

Κατηγορούμενη μητέρα βρέφους

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, επροκείτο να εκδικαστεί χθες η υπόθεση με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους, το οποίο πέθανε κάτω από διερευνητέες συνθήκες, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από 7 χρόνια.


Λίαν συντόμως αναμένεται να προσδιορισθεί η δίκη που αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους, το οποίο πέθανε κάτω από διερευνητέες συνθήκες, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από 7 χρόνια.


Σύμφωνα με το pelop.gr, το χαρακτηριστικό είναι ότι, ως αιτία θανάτου ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης αναφέρει «πνευμονίτιδα, συνέπεια εισροφήσεως γαστρικού περιεχομένου» και από την πλευρά του δεν ήταν αντικειμενικά δυνατό να προσδιορισθεί το γαστρικό περιεχόμενο. Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα έδωσε αλκοόλ (πιθανώς… βότκα) στο μωρό, κάτι βέβαια που απομένει ν’ αποδειχθεί αν έγινε ηθελημένα ή όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365