Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Επιθετική ενίσχυση ο Ορφέας Ριζαρίου

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ορφέα
Την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Κώνστα Δούιτση ανακοίνωσε ο Ορφέας Ριζαρίου, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιθετική του γραμμή.

Ο νεαρός άσος αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κερασιάς, ενώ έχει αγωνιστεί στον Εδεσσαικό και στον Άρη Νησίου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Ορφέα, παρακάτω:

«Ο Δουΐτσης Κώστας είναι η δεύτερη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου που  αποτελεί μία σημαντική ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Ο Κώστας αγωνίστηκε στην ομάδα του Εδεσσαΐκου και την φετινή χρονιά αγωνίστηκε με την Κερασιά.

Καλώς ήρθες Κώστα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365