Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας της ομάδας νέων του Αλμωπού Αριδαίας

Έκοψε την βασιλόπιτα του

Την βασιλόπιτα για το νέο έτος έκοψε η ομάδα Κ19 του Αλμωπού μέσα σε οικογενειακό κλίμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Δείτε την ανάρτηση, παρακάτω:

«Σε οικογενειακό κλίμα το βράδυ της Πέμπτης η Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το το 2023 στην ταβέρνα Καρατζοβίτισσα-Karatzovitissa στο Λουτράκι Αλμωπίας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδος μας μαζί με το τεχνικό επιτελείο αφού γευμάτισαν έκοψαν την βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές με τυχερούς της βραδιάς να είναι οι Αριτζόγλου και Μιχαϊλίδης. 

Η ΠΑΕ Αλμωπός ευχαριστεί την Καρατζοβίτισσα-Karatzovitissa για το γεύμα και την υπέροχη φιλοξενία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365