Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση της Νίκης Καλής για να πέσουν οι τόνοι

Ανακοίνωση

Σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Κυριακής στον Πρ. Ηλία, η διοίκηση της Νίκης Καλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλει να τονίσει ότι με το γειτονικό σωματείο του Άρη Προφήτη Ηλία τους χωρίζει μόνο το εννενηντάλεπτο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Νίκης Καλής αναφέρει τα εξής:

«Μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής και μετά τα όλα όσα ακούστηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν, η θέση της διοίκησης της Νίκης δεν ενστερνίζεται τίποτα από όσα συζητιούνται και γράφονται στα διάφορα ΜΜΕ και πέρα από την αντιπαλότητα του εννενηντάλεπτου μέσα στο γήπεδο με το φίλο σωματείο του Άρη Πρ. Ηλία, δεν μας χωρίζει τίποτα απολύτως.

Είμαστε δυο κοινωνίες ανθρώπων που μας χωρίζουν λίγα μέτρα και ζούμε αρμονικά μεταξύ μας, τόσα χρόνια και το ίδιο αναμένεται να συμβεί στο μέλλον.

Αν ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες από παράγοντες και ποδοσφαιριστές μας, ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και τονίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί στο μελλον.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη Πρ. Ηλία.

Το Δ.Σ της Νίκης Καλής»

10 σχόλια:

  1. Ενας δημος μια ομαδα Νικη Καλης....πελατακο προφητακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φημες λενε οτι ο προεδρος ουτε εξω απ το σπιτι δεν βγαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη για τον προφήτη, άλλο ματς δεν τον ενδιαφέρει... Παίξε με -3 παίκτες με την Λεπτοκαρυά και κάτσε να ψάχνεις ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ εσύ ταγαρα θα παίξεις με πλήρη ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ δεν θα παίξεις με ελείψεις ταγαρι κοίταξε να μην σε πατήσει η ελπίδα άσε τον προφήτη ...μην ψάχνεις στον 2 γύρο βαθμούς από τον προφήτη για να σωθείς κοίταξε να κερδίσεις την ελπίδα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτον, έχω να αναπληρώσω ενώ εσύ;
    Δεύτερον, πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να παρακαλέσω εσένα;
    Τρίτον, έκανες ήττα από την Καλή και παρουσιάζεις διάλυση.
    Καλή συνέχεια, αν έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις να αναπληρώσεις Για να δούμε ? Για Πια διάλυση μιλάς . εσύ γιατί δεν διαλυθηκες σε χειρότερη θέση είσαι !!!όσο διαλυθηκες εσύ .άλλο τόσο και εμείς είστε αδιόρθωτοι πάρτε το χαμπάρι

      Διαγραφή
  7. Καλή η καζούρα ρε παιδιά, αλλά φτάνει, αφήστε τούς να ηρεμήσουν...
    Μπροφητακο, πες αλεύρι ο ντονας σε γυρεύει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι δεν ανεβαζετε τα σχολια??? δεν ηταν υβριστικα .. εκτος αν εκθετουν τον δημοσιογραφισκο και προσπαθητε να το κρυψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος ντονας αυτός που έριξε το λιπαρο εδώ γελατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365