Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο του Άρη Πρ. Ηλία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Μετά από τεσσεράμιση χρόνια συνεργασίας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ήρθε η δύσκολη ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας, με τον προπονητή Φώτη Σύρμαλη, που κατόπιν δικής του επιθυμίας, δεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας μας.


Έναν άνθρωπο που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο σε όσα έζησε ξανά η ομάδα μας, μετά τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, ο αγαπητός Φώτης σε όλο το χωριό έδωσε όλο του τον εαυτό, έδωσε ότι είχε και δεν είχε, εργάστηκε αμέτρητες ώρες και όλα αυτά για τον τόπο του.


Δεν υπάρχουν λόγια για να μετρηθεί η προσφορά του στην ομάδα μας και αυτό το εκτιμούν όλοι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την συνεργασία μας.
Η Διοίκηση του Άρη Προφήτη Ηλία, του εύχεται τα καλύτερα στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για αυτόν τον άνθρωπο.
Φώτη καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και πάνω από όλα υγεία.


Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΡΗΣ
Άρης Χιώτης

6 σχόλια:

  1. Ο Φώτης έφυγε, ποιος έρχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι πιο εκλεκτό στον προφήτη new coach *Ορφανίδης *

      Διαγραφή
  2. και αυτος που θα ερθει θα δει τι γινεται και τι χαος επικρατει στο σωματειο και θα το σκεφτει πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φάγατε το παιδί ρε κουφαλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια δική του επιθυμία πρόεδρε; Εδώ και ημέρες και έπειτα από το στραπατσο από την Καλή, σας κυρίευσε μια τρέλα, μια παλαβωμαρα κλπ. Ο Φώτης ήταν φαγωμενος και το γνώριζε απλά δεν είχατε τα μούτρα να του το πείτε. Προ σε χε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δες τι γινεται στην δικη σου την ομαδα προφητη και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει ομαδα με πιτσιρικια τα οποια πρεπει να παιζουν γιατι οι μπαμπαδες τους το απαιτουν και με προβληματικους χαρακτηρες οι οποιοι σου εχουν αποδειξει οτι κρεμανε την ομαδα δεν κανεις πρωταθλητισμο και να συνεχιζουν ακομα καποιοι να τους στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365