Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει για τον Υπερίων Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Νέα χρονιά και νέοι στόχοι για τον Υπερίων Αλμωπίας και τους αθλητές του.


Ο πρώτος στόχος του Συλλόγου είναι το περιφερειακό πρωτάθλημα που θα γίνει το Μάρτιο.


Η περσινή  πρωταθλήτρια Ελλάδος στις γυναίκες Μαρία Παπαδοπουλου αναφέρθηκε στην πολύτιμη βοήθεια που δέχεται κατά καιρούς από τους επιχειρηματίες της περιοχής.


Η Μαρία Παπαδοπουλου και ο επίσης αθλητής αδερφός της Πρόδρομος Παπαδόπουλος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς τους  για την πρώτη φάση της προετοιμασίας την οποία πραγματοποιούν αυτή την περίοδο.


Χορηγοί: 

ΟΠΑΠ ΓΑΛΑΝΟΣ (Γιάννης Γαλανός)     

ΚΑΡΑΦΑΚΙ  ( Χρηστος Τουρμπεσης)

ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ (Δημήτρης Ρόπκας)

Ο προπονητής του συλλόγου Σπύρο Σταματιάδης αναφέρθηκε στην Μαρία Παπαδοπούλου και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους καρπούς της μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Έγινε αναφορά στον αδερφό της Μαρίας Παπαδοπούλου, τον Πρόδρομο Παπαδόπουλο, αυτή την περίοδο ετοιμάζετε για το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο θα προσπαθήσει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.


Ό Σπυρος Σταματιάδης μας μίλησε και για τον αθλητή  Χαράλαμπο Γκανταϊδη και για την προετοιμασία που κάνει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μάστερ που θα γίνει τέλη Αυγούστου στην Πολωνία!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365