Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Στην Ιταλία και φέτος η Μικτή Πέλλας

Δείτε την αφίσα των αγώνων με το πρόγραμμα
Για την συμμετοχή της στο τουρνουά “ROMA CAPUT MUNDI” της Ιταλίας ετοιμάζεται η Μικτή ομάδα της Πέλλας, που ουσιαστικά εκπροσωπεί την Ελλάδα και αναμένεται να δώσει μεγάλες μάχες με τους αντιπάλους της, που φέτος θα είναι η Αγγλία, το Μαυροβούνιο και η Ιταλία.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 27 του Φλεβάρη και η αποστολή της ομάδας μας, θα έχει τεράστια οφέλη από αυτά τα παιχνίδια, καθώς δίνεται η ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες να δείξουν τα προσόντα τους, σε μια αθλητική εκδήλωση, όπου τα μάτια των μάνατζερ θα είναι πολλά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, σε αυτή την τεράστια εμπειρία αγωνιζόμενη η Μικτή Πέλλας σε ένα διεθνή τουρνουά

Δείτε την αφίσα των αγώνων με το πρόγραμμα, παρακάτω:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365