Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Γκρινιάζει για την αναβολή ο ΠΑΟΚ Δυτικού (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση

Για ταλαιπωρία άνευ λόγου και αιτίας, κάνει λόγο ο παράγοντας του ΠΑΟΚ Δυτικού Τέο Ανδρεάδης, όσον αφορά το σημερινό προγραμματισμένο παιχνιπδι στον Ν. Μυλότοπο.

Δείτε την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

«Μεγάλη ταλαιπωρία για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Ν. Μυλότοπο δίχως λόγο!!!! Η τοπική ομάδα του Μυλοτόπου δεν γνωρίζω για πιο λόγο άνοιξε μία τρύπα εκτός γηπέδου και έριξαν το χώμα μέσα στο γήπεδο, προφανώς για να μην γίνει το παιχνίδι τα συμπεράσματα ας τα βγάλει η ΕΠΣ Πελλας!!!!

Φυσικά το παιχνίδι δεν διεξήχθη!!!







11 σχόλια:

  1. Τραγελαφικές καταστάσεις. Ελπίζω η επς να πράξει το αυτονόητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ανεκδιήγητοι και γελοίο το γεγονός...
    Τιμωρήστε τους να βάλουν μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρμανα σε γλεντάνε ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα να σε γλεντήσω εγώ φίλε .που ποιανεις στο στομα σου τον κουμπαρο μου τον χαρμανα τηλεμαχος δελιοριδης

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν γράφεις τό όνομα σού ρεεε κοριτσάκι τού πληκτρολογίου!! Αυτή είναι η αξία σού φυσικά!! Ξέχασες πού σέ έπαιρνε ο Χαρμανας από το χεράκι να πάς στο γήπεδο στο μελίσσι γιατί φοβόσουν μάλλον!! Αρχηγέ της φαπας!!

      Διαγραφή
    3. Έτσι, έτσι αδερφέ..

      Διαγραφή
  4. Τελικά ρε πρόεδρε ξέρεις γτ ανοίχτηκε η τρύπα ή όχι, μας μπέρδεψες! "Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο... Προφανώς για να μην γίνει το παιχνίδι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365