Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Γνώρισε την σωσία της μέσω Instagram και την δολοφόνησε

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστεί
Μια 23χρονη γυναίκα από την Βαυαρία κατηγορείται ότι δολοφόνησε την σωσία της με τη βοήθεια φίλου της, την οποία εντόπισε στο Instagram στη συνέχεια τη δολοφόνησε. Σκοπός της ήταν να προσποιηθεί τον θάνατο της, εκτιμούν οι εισαγγελείς.


Όταν το σώμα μιας νεαρής γυναίκας βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο μέσα σε αυτοκίνητο στο Ίνγκολσταντ της νότιας Γερμανίας, οι αρχές αρχικά αναγνώρισαν το θύμα ως Σαράμπαν Κ, μια 23χρονη αισθητικός από το Μόναχο με ιρακινές ρίζες, αναφέρει η Guardian.


Παρόλο που ορισμένα μέλη της οικογένειας της γυναίκας είχαν αναγνωρίσει το πτώμα, μια έκθεση νεκροψίας την επόμενη μέρα δημιούργησε ερωτήματα σχετικά με την ταυτότητά του θύματος.


Το θύμα τελικά ήταν η Καντίντα Ο, μια Αλγερινή από το Χειλμπρον η οποία ζούσε στο γειτονικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, επίσης 23 ετών. Με μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, παρόμοιο χρώμα και μακιγιάζ, η αστυνομία είπε ότι οι δύο γυναίκες έμοιαζαν «εντυπωσιακά μεταξύ τους», με αποτέλεσμα ο γερμανικός Τύπος να αναφέρεται στην υπόθεση ως «δολοφονία doppelganger».


Μαζί με έναν 23χρονο ονόματι Σεχίμπ Κ, η Σαράμπαν Κ τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία της Βαυαρίας στις 19 Αυγούστου 2022, αν και οι αρχές δεν έκαναν δημόσια υποθέσεις για το κίνητρο μέχρι αυτή την εβδομάδα.


Η αστυνομία λέει ότι η Σαράμπαν Κ επικοινώνησε με πολλές γυναίκες που έμοιαζαν με αυτήν, και χρησιμοποιούσε πολλά ψευδώνυμα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, την εβδομάδα πριν από τη δολοφονία.


Ο Σεχίμπ Κ και η Σαράμπαν Κ φέρεται να την πήραν με ένα αυτοκίνητο από το διαμέρισμά της την ημέρα της δολοφονίας της. Την οδήγησαν σε μια δασική έκταση μεταξύ Χάιλμπρον και Ίνγκολσταντ και στη συνέχεια τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.


Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι στη συνέχεια έβαλε το θύμα στο πίσω κάθισμα της Mercedes και οδήγησε στο Ίνγκολσταντ, σταθμεύοντας το αυτοκίνητο σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή στις όχθες του Δούναβη, όπου ανακαλύφθηκε από τους γονείς του Σεχίμπ Κ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 16ης Αυγούστου 2022.


Αν και οι έρευνες συνεχίζονταν και άλλοι μάρτυρες έπρεπε να ανακριθούν, εντάλματα σύλληψης εναντίον των Σεχίμπ Κ και Σαράμπαν Κ εκδόθηκαν στις 26 και 27 Ιανουαρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα του Ίνγκολσταντ. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη εάν καταδικαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365