Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Αργεί (;) το φως στο τούνελ στην SL2

Kανένας παράγοντας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν και πότε θα έχουμε την επανεκκίνηση

Δεν υπάρχει προς το παρόν φως στο τούνελ στην SL2 και μαζί αγνοείται η οικονομική ενίσχυση από τα ποσοστά του στοιχήματος, χρήματα που oι ομάδες περιμένουν πως και πως, αλλά τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα δυστυχώς.!!!!

Kανένας παράγοντας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν και πότε θα έχουμε την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της SL 2, που έκανε στάση στη 14η αγωνιστική, μετά από απόφαση που πήραν οι αγανακτισμένοι από τα συνεχή ψέματα, παράγοντες των ΠΑΕ, μετά το εξευτελιστικά μειωμένο ποσό που ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, μάλιστα σαν να μην έγινε τίποτα σχολίασε αρνητικά την ομόφωνη απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος, λέγοντας μάλιστα ότι υπήρχε συνεννόηση να τα πουν ξανά οι δύο πλευρές, πριν να διακοπεί το πρωτάθλημα, βέβαια ουδείς από τους παράγοντες ενστερνίζεται ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αλλά τελικά το πρωτάθλημα διεκόπη, κάτι που τον δυσαρέστησε χωρίς βέβαια να σκέφτεται τι έχουν τραβήξει και τραβάνε άνθρωποι που υπολόγιζαν στα χρήματα των αρχικών εξαγγελιών του και όχι στα ψίχουλα που θέλει να δώσει , με τις ΠΑΕ ν’ αντιδρούν στη μείωση του ποσού που επρόκειτο να λάβουν από τα 5,7 που είχε αρχικά υποσχεθεί να πηγαίνει στο 1,7 εκατομμύρια ευρώ. 

Βέβαια εδώ που φτάσαμε δύσκολα θα υπάρξει αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έστω κι αν δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια συνάντηση των εκπροσώπων της SL2 με τον υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση και να επιστρέψουν στα γήπεδα οι ομάδες.

Πάντως, για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ για έναρξη στο πρωτάθλημα της SL2, όλα αυτά βέβαια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γιατί όπως και να έχει ζούμε στην Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Αφού ο άνθρωπος έχει στηρίγματα πρώτο τον Κούλη και μετά ο χοντρός αυτοί οι τρείς είναι συγκοινωνούντα δοχεία, όμως έχει ο καιρός γυρίσματα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυγενάκη δώσε τα λεφτά στις ομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365