Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δεν ξεκινά η SL2!

Δεν ξεκινά η SL2!

Απέσυρε την πρόταση επιστροφής στο γήπεδο η Super League 2. Ζητήθηκε η παραίτηση Λεουτσάκου!

Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις είναι αυτό της Τετάρτης (22/02) στη Super League 2. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να αποσύρει την πρόταση περί επιστροφής στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να παραμένει σε αναστολή!

Ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων υποστήριξε ότι μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα (150 χιλιάδες για κάθε ομάδα) στη λίγκα, με την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία της SL2 ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Παραίτηση, φυσικά, δεν υπήρξε, αλλά αν ο πρόεδρος των Χανίων φέρει το ποσό αυτό, υπήρξε η δέσμευση για αλλαγή σκυτάλης στην κεφαλή της διοργανώτριας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Επιτροπή που θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις συνθέτουν με επικεφαλής τα Χανιά του Ροκάκη (πληροφορίες τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία) και οι Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου.

Όπως είναι εμφανές, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η όλη εμπλοκή στο θέμα της επιχορήγησης από το Στοίχημα έγινε στο πλαίσιο σχεδίου για αλλαγή στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας. Εξάλλου, για την πρόταση μομφής απαιτούνταν πλειοψηφία 3/4, η οποία δεν συγκεντρωνόταν.

Εάν ο Ροκάκης φέρει τα χρήματα που υποσχέθηκε, τότε ο Λεουτσάκος θα παραιτηθεί και πιθανόν να έχουμε επιστροφή στη δράση το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου.

7 σχόλια:

  1. Ερε γλέντια αυτο λοιπόν είναι σχέδιο του Μαρινάκη και Αυγενακη και θέλουν έναν Κρητικό για να έχουν έλεγχο και στην σούπερ λιγκ 2;για να έχουμε καλό ερώτημα τα λεφτά αυτός από πού θα τα βρει,ρε αφήστε τα σάπια και δώστε τα λεφτά των παικτών κύριε Αυγενακη βάζεις τσιράκια για να μην δώσεις αυτά τα λεφτά όμως έρχονται εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αυγενακης μιλά για χειραγώγηση παιχνιδιών στην σούπερ Λίγκ 2 αυτό τώρα που πάνε να κάνουν δηλαδή διώχνοντας τον Λεουτσακο και βάζοντας της αρεσκείας Μαρινάκη για πρόεδρο, αυτό δεν λέγεται τώρα χειραγώγηση της σούπερ λιγκ 2;ρε ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν και το λέω βάση των γεγονότων όπου αποχώρησε δύο φορές ο Ολυμπιακός Β θέλουν δικό τους άνθρωπο και μέσα στην σούπερ λιγκ 2, είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά εδώ ζούμε κάτι σαν παιχνίδι του παραλόγου και στην μέση παίκτες να περιμένουν για να πάρουν τα δεδουλεμενα τους, έχουμε τον έναν να λέει μπείτε στο γήπεδο να το συζητήσουμε τί να συζητήσουμε λεφτά τα οποία πρέπει να δώσει,ο άλλος θέλει να γίνει πρόεδρος γιατί έτσι θέλουν κάποιοι,ο ΠΣΑΠ λέει ξεκινήστε για να δούμε αν θα τηρηθεί αυτό που είπε ο Αυγενακης που εδώ δεν τήρησε αυτά πού υπογράφηκαν από δύο υπουργούς και το ερώτημα μάλλον τα ερωτήματα είναι δύο τί θα δώσει και πόσα θα δώσει ο κύριος Αυγενακης??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Εσύ τί βλέπεις να γίνεται με όλα αυτά κύριος;

      Διαγραφή
    2. Μας κυβερνάει μία εγκληματική οργάνωση, με επικεφαλής έναν Κρητικό.

      Διαγραφή
  5. Το θέμα είναι ότι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι απλήρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365