Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Μυρωδιά λουκέτου στη Super League 2

Ακόμη και η διεξαγωγή της επόμενης 14ης αγωνιστικής βρίσκεται όπως φαίνεται στον αέρα
Σε άμεσο λουκέτο θα οδηγηθεί όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα της Super League 2. 

Μάλιστα, ακόμη και η διεξαγωγή της επόμενης 14ης αγωνιστικής βρίσκεται όπως φαίνεται στον αέρα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στο πλαίσιο του ΔΣ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη στην Super League 2, οι ΠΑΕ συντονισμένα θα ζητήσουν την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος σε σημείο να μην υπάρξει ακόμα και συνέχεια, καθώς τα πράγματα δείχνουν να φτάνουν πια σε αδιέξοδο μετά τον τρόπο που αποφασίστηκε να διανεμηθούν τα χρήματα από το στοίχημα.

Οι ομάδες και ειδικότερα οι διοικήσεις βρίσκονται στα όρια τους, αυτές δηλαδή που πέρσι δεν έλαβαν παρά ελάχιστα χρήματα από την ΕΡΤ, ενώ ανέμεναν αυτή την περίοδο ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ…

Η ουσία είναι πως το πρωτάθλημα κινδυνεύει να διακοπεί, κάτι που θ’ αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

4 σχόλια:

  1. Το λουκέτο σημαίνει καταστροφή του ποδοσφαίρου των ΠΑΕ της σούπερ λιγκ 2, εκείνο που πρέπει να γίνει όταν πάμε στις κάλπες να μήν ξεχνάμε και ψηφίζουμε τους ίδιους, τώρα καί να σταματήσουν οι αγώνες ζημιά κάνετε στους ποδοσφαιριστές και στους συλλόγους γιατι πρέπει να πληρώσουν αυτούς τους παίκτες,ο Αυγενακης θα κάνει αυτό πράξη είτε σταματήσει ή όχι η σούπερ λιγκ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε ομάδες όπως ο Εδεσσαϊκός, η Αναγέννηση, ο Αλμωπός και άλλες, μεσουρανούσαν στην τότε Β' Εθνική, μόνο μα τα χρήματα των διοικήσεων τους, την οικονομική βοήθεια των φιλάθλων τους και τα εισιτήρια διαρκείας, χωρίς χρηματοδοτήσεις από ΟΠΑΠ, Στοίχημα ή άλλους φορείς.
    Πού θέλω να καταλήξω; Ότι αν δεν υπάρχει μία εξασφαλισμένη χρηματοδότηση εν των έσω, τότε μην περιμένεις να γίνεις ομάδα με την χρηματοδότηση του κάθε Αυγενάκη, της ΕΡΤ3 και του ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε οι διοικήσεις δεν πλήρωναν τους παίκτες.
      Τους διόριζε το κράτος στο δημόσιο και τους πιο νέους τους έβαζε στη γυμναστική ακαδημία σας
      Επίσης να γνωρίζεις ότι το κράτος έδινε επιχορήγησεις που έφταναν για τις μετακινήσεις τους.
      Τα χρήματα που έχουν βάλει κάποιοι λίγοι τρελοί παράγοντες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έβαλαν κάποτε οι παράγοντες του Εδεσσαϊκού και του αλμωπου.
      Καμιά όμως.
      Επίσης τότε δεν υπήρχαν τόσο σκληρά ασφάλιστρα και φορολογήσεις συμβολαίων.
      Οπότε ας ευχαριστούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για να βλέπουμε β Εθνική στα ''χωρια''μας.
      Εγώ πάντως τους ευχαριστώ πολύ για το όνειρο που μας επιστρέψανε να ζήσουμε

      Διαγραφή
  3. Παλληκάρι εάν γίνει έτσι όπως τα λές τότε δεν θα υπάρχει ούτε σούπερ λιγκ 2 μα ούτε και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κανονικά δεν πρέπει να πάρουν μία οι της σούπερ λιγκ 1 γιατί αυτοί έχουν απο διαφημίσεις κι άλλα έσοδα, ενώ εδώ τώρα βάζουν οι της σούπερ λιγκ 2 λεφτά αλλά δεν έχουν αυτά τα έσοδα των μεγάλων και στο κάτω κάτω τα έχει υποσχεθεί από την αρχή που έκανε την σούπερ λιγκ 2 είναι συμφωνίες με χαρτιά επίσημα και πρέπει να δωθουν στους δικαιούχους και όχι σε κάποιους που έκαναν γήπεδα με λεφτά του ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365