Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζεται η αποχή στη Superleague 2

Τα προβλήματα των ομάδων της SL2 δυστυχώς παραμένουν άλυτα

Στον πάγο όπως όλα δείχνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια, θα παραμείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο η Superleague 2.

Τα προβλήματα των ομάδων της SL2 δυστυχώς παραμένουν άλυτα και οι παράγοντες των ομάδων βρίσκονται στα... κάγκελα με τον υφυπουργό Αθλητισμού για την ΚΥΑ που δεν τήρησε αναφορικά με τα χρήματα που επρόκειτο να πάρουν από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. 

Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το λουκέτο στη Superleague 2 θα συνεχιστεί και δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τη διοργανώτρια αρχή.

Δεν εφταναν τα υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, με την μη εύρεση λύσης επιμηκύνεται η διάρκεια της σεζόν κατά ένα μήνα προς το παρόν, έναν μήνα που θα τον επιβαρυνθούν κι αυτόν οι παράγοντες για πληρωμές παικτών, παικτών, σπιτιών, διατροφής και άλλα.

4 σχόλια:

  1. Σήμερα ήταν να βγεί στην βουλή άραγε τι θα έλεγε ο άνθρωπος και τι θα πούνε τα άλλα κόμματα, εγώ πάντως δεν βλέπω να αλλάζει κάτι γιατί ο άνθρωπος έχει πλάτες, είναι απαράδεκτος και επιμένει στο να πάνε στα γήπεδα οι ομάδες και μετά να τα πούνε δηλαδή τί να πούνε αυτά που πρέπει να πάρουν όλες οι ΠΑΕ της σούπερ λιγκ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως έγραψα παραπάνω ο κύριος Αυγενακης στήν βουλή ήταν μία από τα ίδια, εγώ όμως έχω μία απορία μόνο μία βουλευτής μίλησε στον υφυπουργό δηλαδή είναι σωστή η απόφαση του να δίνει λεφτά της σούπερ λιγκ 2 σε άλλα αθλητικά σωματεία λίγη τσίπα ίχνος ντροπής για όσα λέει κρίμα είναι και Κρητικός γιατί ξέρω είναι άνθρωποι που κρατούν τον λόγο τους όμως ως φαίνεται θα υπάρχουν και εξαιρέσεις??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στις εκλογές που έρχονται γερά ΝΔ ειδικά οι του ΠΑΟΚ

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα όχι, εάν όμως τους ψηφίσουν θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365