Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Κάτοχος UEFA A’ Γιαννιτσιώτης προπονητής που εργάζεται στην Κρήτη

Διαβάστε παρακάτω:

Κάτοχος του διπλώματος προπονητή UEFA A’ είναι πλέον ο Γιαννιτσιώτης προπονητής, Αλέξανδρος Κουτίδης που ζει και εργάζεται στην Κρήτη.

Ανήκει τεχνικό team του ΑΟ Αρχανών Γιούχτας, ομάδα Γ’ Εινικής και αποκομίζει τεράστιες εμπειρίες. Ο νεαρός προπονητής γεννήθηκε στα Γιαννιτσά, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ από το ΑΠΘ με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και είχε δουλέψει με μεγάλη επιτυχία σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Φίλιππο Σταυροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365