Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Πανικός εν πτήσει: Ημίγυμνη γυναίκα προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο (VIDEO)

Δείτε το βίντεο

Η γυναίκα ακινητοποιήθηκε με πλαστικές χειροπέδες και με την βοήθεια γιατρού

Άνω κάτω έγινε πτήση της Aeroflot από την Σταυρούπολη προς τη Μόσχα, όταν γυναίκα, που ήταν ημίγυμνη, προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας ότι όλοι οι επιβάτες βρίσκονταν σε κίνδυνο.


Σε βίντεο που δημοσιοποίθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Όλγα, να συνομιλεί με τις αεροσυνοδούς που προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.


Σύμφωνα με αναφορές η γυναίκα αρχικά είχε εντοπιστεί να καπνίζει στις τουαλέτες του αεροπλάνου με μια εκ των αεροσυνοδών να της κάνει παρατήρηση.


Στην συνέχεια, η γυναίκα έπαθε αμόκ και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει την πόρτα του πιλοτηρίου υποστηρίζοντας ότι οι επιβάτες ήταν σε κίνδυνο και γι' αυτό έπρεπε να θέσει υπό τον έλεγχό της το αεροπλάνο.


Χάρη στην παρέμβαση και επιβατών η γυναίκα ακινητοποιήθηκε, ενώ της πέρασαν και πλαστικές χειροπέδες για το υπόλοιπο της πτήσης.


Για να ηρεμήσει, φέρεται ότι συνέβαλε γιατρός που βρισκόταν στην πτήση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365