Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Θεσπρωτός 1 - 1/ Αυτοκτόνησε ο Αλμωπός, πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Αν και καλύτερος ο Αλμωπός Αριδαίας δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Θεσπρωτού με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από δυνατό αέρα και παρουσία 500 περιπου θεατών.


Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή, αλλά την μεγάλη φάση την έκαναν οι φιλοξενούμενοι με το δοκάρι λίγο πριν την λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατηρούσαν σχετικά εύκολα, όλα αυτά όμως μέχρι το 84’ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.


Φάσεις και γκολ:

Στο 33’ κόρνερ του Μανωλάκη ο Σουλιώτης αφύλακτος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 41’ ο Μανωλάκης εκτέλεσε κόρνερ ο Τσιμόπουλος απέκρουσε ασθενώς, δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα, αλλά  τελικά οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα.

Συο 42’ ο Κωνσταντίνου ελίχθηκε εξω από την περιοχή και έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ντόκιτς.

Στο 49’ ο Παρασκευάς έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα, ο Ταχματζίδης έπιασε την κεφαλιά από κοντά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 50’ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τσιμόπουλο, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Στο 53’ ωραία μεταβίβαση του Μανωλάκη, ο Παπαδόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσιμόπουλο, γράφοντας το 1-0 για τον Αλμωπό.

Στο 74’ σέντρα του Παρασκευά ο Πέττας αστόχησε από καλή θέση.Στο 76’ δυνατό σουτ του Ρούση, ψηλά άουτ.

Στο 84’ σε ανατροπή του Μίγγου από τον Πόποβιτς και την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ψύχραιμα ο γκολκήπερ των φιλοξενουμένων, Τσιμόπουλος γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Κακουλίδης (Θράκης), Χρυσέλης (Ξάνθης), Ζήρδας (Δράμας).

4ος Κεχαγιάς (Κοζάνης).

Συνθέσεις:

Αλμωπός: (Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Ασλαμπάλογλου, (89’ Κυριακίδης), Τσιμπούκας, Μανωλάκης, (84’ Μακρυδάκης),  Έππας, Κέρθι, Ταχματζίδης, Πέττας, Παπαδόπουλος, (84’ Πόποβιτς).

Θεσπρωτός: (Χουάν Ραμόν Ρότσα)

Τσιμόπουλος, Ντόντης, (76’ Ντοντης), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, (66’Μαρτίνεθ), Μίγγος, Πανταζέλος, (66’ Ρούσης), Χατζάκος, (66’ Κουέβας), Λύγκας, (76’ Μπίκας), Κωνσταντίνου, Δρίτσας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
































































6 σχόλια:

  1. Αφού ο άλλος κοιμόταν στο πάγκο έκανε στο 80 αλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ήθελαν το Χ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το 80 το καταστρέφεις το ματς.δεν κυλάει η μπάλα.Την καταπίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν χτυπα ξυλο φέτος πεσουμε, θα είναι απο το χθεσινό ματς και απο ματς όπως το Χ εδω με Ηρακλή Λάρισας και Χ με Απόλλων Λάρισας εξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα θα πέσουμε φίλε μου... Αυτοί οι 6 βαθμοί στο τέλος θα είναι πολύτιμοι, όταν δε νικάς αδιάφορες ομάδες σχεδόν πεσμένες το περιμένεις;;

      Διαγραφή
  5. Να ρωτήσω κάτι για το στήσιμο της ομάδας, δηλαδή να μπαίνει ένα καθαρά αμυντικό χαφ στην θέση του αριστερού αμυντικού είναι λάθος ή σωστό?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365