Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Στο νοσοκομείο 13χρονος μαθητής, τον χτύπησε ο καθηγητής του

Το παιδί σφάδαζε από τους πόνους
Καθηγητής χτύπησε μαθητή σε γυμνάσιο στο Λουτράκι Κορινθίας και τον έστειλε στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια μαθήματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο καθηγητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος εντελώς απερίσκεπτα έσπρωξε με δύναμη ένα θρανίο, χτυπώντας τον 13χρονο μαθητή στη μέση, επειδή είχε γυρίσει την πλάτη του και μιλούσε με συμμαθητή του.

Το παιδί σφάδαζε από τους πόνους αναγκάζοντας τον διευθυντή του σχολείου να ενημερώσει άμεσα τους γονείς και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Έξαλλη είναι η μαθητική κοινότητα και οι γονείς του Γυμνασίου Λουτρακίου Κορινθίας για την αδικαιολόγητη και ακραία συμπεριφορά του καθηγητή.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε αναφορά για το περιστατικό στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, η οποία θα συνεδριάζει για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365