Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Η 14η αγωνιστική της SL2 - Δείτε που και πότε αγωνίζεται ο Αλμωπός

Δείτε το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Βόρειος Όμιλος

Παρασκευή 10/03/2023

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 


Σάββατο 11/03/2023

13.45 ΕΡΤ 3

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 


Κυριακή 12/03/2023

14.45

Βέροια ΝΠΣ - Διαγόρας 

ΠΟΤ Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας 

Αλμωπός Αριδαίας - Θεσπρωτός

Μακεδονικός - Ηρακλής Λάρισας


Δευτέρα 13/03-2023

15.15 ΕΡΤ 3

Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου 


Ρεπό: Απόλλων Πόντου

3 σχόλια:

  1. Χρήματα μπήκαν στα ταμεία των ΠΑΕ ή λόγια μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό να μας το πούνε οι τσέπες των παικτών, μία παράκλησή παιδιά δώστε οι τίς διοίκησης τα 20 χιλιάρικα που ενέκριναν το διοικητικό των λουτρών ποζαρι γιατί κάποιοι τα κλαίνε???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει κανείς ότι μαγειρεύουν οι κύριοι Αυγενακης και Μαρινάκης με τους κύριους προέδρους της σούπερ λιγκ 2 Παπαδημητρίου αυτόν των Χανίων, λοιπόν η συμφωνία είναι να μειώσουν τον αριθμό των ομάδων από την σούπερ λιγκ 2 σταδιακά στον αριθμό των 22 ομάδων κι αυτό να λιγοστέψει η μοιρασιά της πίτας, όμως δεν μας είπε ο κύριος Παπαδημητρίου τελικά πόσα λεφτά θα πάρουν οι ομάδες παρά μόνον είπε να γίνει ξανά συνάντηση μεταξύ προέδρων για να κάνουν τί δεν το κατάλαβα,το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ακόμα δεν μπαίνουν χρήματα στις ΠΑΕ καί ότι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των μικρών ομάδων κάποιοι, γιατί λοιπόν να αρχίσει το πρωτάθλημα όταν δεν παίρνουν χρήματα παρά μόνο δικαιολογίες ότι υπάρχουν χειραγωγημενα παιχνίδια ενώ στην στην σούπερ Λιγκ 1 είναι όλα καλώς καμωμένα,ερε δούλεμα που πέφτει, Αυγενακη λίγα είναι τα ψωμιά σου εκεί θα τα πούμε στις εκλογές ως τότε κάνε τα παπατζηλικια σου με τον κολλητό σου?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365