Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Τέμπη 2003: “Ξύπνησε” ο εφιάλτης για τον Λυκειάρχη των 21 μαθητών – “Ένας δυνατός κρότος και χαθήκαμε στο σκοτάδι”

Μνήμες από το τροχαίο του 2003 με θύματα 21 μαθητές ξυπνά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.


Μνήμες από το τροχαίο του 2003 με θύματα 21 μαθητές ξυπνά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.


Ο Δημήτρης Γκέκας, ο τότε Λυκειάρχης Μακροχωρίου μίλησε το πρωί στην εκπομπή Happy Day.


«Ήμουν συνοδηγός της εκδρομής. Όλες οι σκηνές έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό, δεν σβήνουν και οι τελευταίες εικόνες πριν πέσει στο λεωφορείο το φορτηγό. Ένας δυνατός κρότος και χαθήκαμε στο σκοτάδι. Βγήκα από το σκοτάδι, αλλά οι μνήμες ξανάρχονται με κάθε ερέθισμα, με κάθε γεγονός θλιβερό παρόμοιο, οι εικόνες επανέρχονται και δεν σβήνουν», ανέφερε ο Δημήτρης Γκίκας για το δυστύχημα με τους νεκρούς μαθητές.


Παρακολουθώντας το σιδηροδρομικό δυστύχημα ο ίδιος δεν άντεξε να ζήσει ξανά τον εφιάλτη: «Δεν μπόρεσα να δω τις εικόνες αυτές, μόνο ακουστικά ενημερώνομαι. Έσφιξε το στομάχι μου, πόνεσε το κεφάλι μου. Στον ύπνο μου δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα να αποφύγω τις εικόνες – αυτής αλλά και της δικής μας τραγωδίας – δεν φεύγουν από το μυαλό», ανέφερε στο Happy Day.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365