Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Μαντλίν ΜακΚαν: Τελικά δεν έλεγε ψέματα η 21χρονη Πολωνή…

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η γυναίκα που πιστεύει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν

Πολλοί αμφισβήτησαν το αφήγημα της περί σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν μικρή, όμως η πληροφορία τελικά επιβεβαιώνεται.


Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε η γυναίκα που πιστεύει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, καθώς όπως η ίδια ανέφερε, ότι μπορεί να έχει «δηλητηριαστεί» αφού ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά ως παιδί.


Η Julia Wendell αναγκάστηκε να παίρνει 35 συνταγογραφούμενα χάπια κάθε μέρα από τότε που ήταν επτά ετών και σήμερα παλεύει με μια άγνωστη ασθένεια που θα μπορούσε να συνδέεται με την κακοποιητική παιδική της ηλικία, υποστήριξε η ιδιωτική ντετέκτιβ Dr Fia Johansson.


Η Dr Johansson ερευνά τους ισχυρισμούς της κας Wendell και την περασμένη εβδομάδα την πήγε στην Καλιφόρνια αφού δέχθηκε απειλές θανάτου στην πατρίδα της, την Πολωνία. «Ήταν 35 χάπια την ημέρα ξεκινώντας από την ηλικία των επτά ετών – για πέντε χρόνια!» δήλωσε η δρ Johansson στο RadarOnline.com.


«Γι’ αυτό μιλάω στους γιατρούς γι’ αυτό, γιατί 35 χάπια την ημέρα στην ηλικία των επτά ετών; Και σήμερα υποφέρει από επαναλαμβανόμενες ρινορραγίες και πόνους στα κόκαλα σε όλο της το σώμα. Μερικές φορές λυγίζει και κλαίει εξαιτίας του πόνου. Τα χάπια θα μπορούσαν να είναι η αιτία όλων αυτών των παρενεργειών, επειδή μπορεί να της έχουν δώσει δηλητηρίαση για να βεβαιωθεί ότι δεν θυμάται τίποτα και ότι κρατάει το στόμα της κλειστό», πρόσθεσε.


Ο Δρ. Γιόχανσον δήλωσε στο δημοσίευμα ότι η κ. Γουέντελ υποβάλλεται σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων -μαζί με αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες- ενώ περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης DNA για να διαπιστωθεί αν είναι η Μαντλίν


Οι ισχυρισμοί της κας Wendell έχουν εξαπλωθεί τόσο πολύ που η αναζήτηση Google φαίνεται να έχει προσαρμόσει τη φωτογραφία στη Julia, αντί για φωτογραφίες της Μαντλίν.


Αυτό είναι πιθανότατα λάθος, καθώς η λειτουργία αποτελεσμάτων εικόνων της μηχανής αναζήτησης εμφανίζει τις εικόνες Google Images με την υψηλότερη κατάταξη για τον εν λόγω όρο αναζήτησης.


Η Τζούλια έχει μεταβεί αεροπορικώς στην Αμερική και φέρεται να ζει σε ασφαλές σπίτι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365