Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Επίσημο: Ανακοίνωσε εκλογές στις 21 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως οι εκλογές θα γίνουν Κυριακή 21 Μάϊου

Συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, στην διάρκεια του οποίου ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών.


Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως οι εκλογές θα γίνουν Κυριακή 21 Μάϊου. Οι δεύτερες το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου.


«Η χώρα χρειάζεται καθαρό ορίζοντα. Οι εκλογές θα γίνουν στην λήξη της τετραετίας την Κυριακή 21 Μαΐου. Και η δεύτερη αναμέτρησηση αν χρειαστεί θα γίνει αρχές Ιουλίου», είπε χαρακτηριστικά.


Η σημερινή συνεδρίαση συμπληρώνει έναν κύκλο 50 τακτικών συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου και αποτυπώνεται σε πάνω από 400 νόμους τόνισε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στους νόμους που έχουν ψηφιστεί και είπε ότι πρόκειται για πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων όπως η ενεργειακή κρίση, η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Η πολιτεία έχει χτίσει υψηλά αναχώματα είπε και πρόσθεσε ότι οι ενισχύσεις ειδικά απέναντι στην ακρίβεια θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί.


Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα Τέμπη μιλώντας για ανεύθυνες συμπεριφορές και η ανατροπή όλων αυτών καθίστανται απαραίτητες.


Στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου είναι η παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:


α) Ερανιστικό νομοσχέδιο,


β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής,


γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού,


δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα,


ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.

1 σχόλιο:

  1. κάντε κάτι με τους χαμηλής ποιότητας πολίτες που καπνίζουν στα καφέ με θράσος.Αν τους μελετήσει κάποιος είναι ή ακροδεξιοί ή αντιεμβολιαστές ή ψηφοφόροι του Σώρα.Δεν χωράμε όλοι στην Ευρωπαική Ελλάδα ,κάποιοι μπορείτε να ζήσετε αλλού...όχι εδώ ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365