Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μεσσιανου- ΝΙΚΗ Καλής 3-1

Δίκαιη η νίκη του Μεσσιανου

Στο γήπεδο του Μεσσιανου ο τοπικός Κεραυνός πέτυχε σπουδαίο τρίποντο επί της Νίκης Καλής και βρίσκεται αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Για τους φιλοξενούμενους και έπειτα από επτά αγώνες αήττητοι, γνώρισαν την ήττα και συνεχίζουν την πορεία τους που είναι η παραμονή.


Γενικά η εικόνα της αναμέτρησης, δίκαιη η νίκη του Μεσσιανου, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι σε όλη την διάρκεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν δραστήριοι στο τελευταίο τέταρτο καθώς επιζητούσαν την ισοφάριση.

Στο 7' σημειώθηκε το 1-0 έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά του Παυλίδη Ν.


Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-1 με τον Σταμανικη.


Στο 77' οι γηπεδούχοι με όμορφο τέρμα του Κόσκινο Πούλου πέτυχαν το 2-1 και στο 3' των καθυστερήσεων ο Παυλίδης Ν. σημείωσε το τελικό 3-1. 


Η διαιτησία του κ. Βαμβακά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αν και σε μια φάση χαρίστηκε σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Την κόκκινη κάρτα (2κιτρινες) δέχθηκε στις καθυστερήσεις ο Τσακπινης της Καλής.


Οι συνθέσεις:

Μεσσιανο (Ζημπιδης) Παπαδόπουλος, Πανταζίδης Ι, Καρράς, Σταυρίδης, Παντουβακης (71' Παπαδόπουλος), Πανταζίδης Γ (75' Κοσκινοπουλος), Παπαδόπουλος, Πανταζίδης Ε, Τσολακιδης, Πανταζίδης Α, Παυλίδης.


Καλή (Αντωνας) Δρεναφτσης, Τσακπινης, Αγγελάκης, Τσελεπης (52' Καραγκιαουρης), Καραμπάσης, Σταμανικης, Πετρίδης, Γιακαμοζης (82' Τοπκας), Τσουπι, Μπουρναζης, Τσουλχαι.

3 σχόλια:

  1. Επτά ματς αήττητη Αμπελιές και Καλή, μαντέψτε τι κοινό πάθαν στο Μεσιανό.... Επίσης κάποιοι γράφαν Μεσιανό για υποβιβασμό μετά τα Άθυρα, πάρτε αλγκοφρέν .
    Υ.Γ Κοσκι μεσα-εξω γλεντα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατατηρητικοτατος και διαβασμενος φίλε 11.47. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι Αμπελειες και Καλή είχαν πριν παίξουν με εσένα 7 ματς αήττητοι. Ρε μπας και είσαι δημοσιογραφικό φαινόμενο; Γρήγορα ο 365 να σε εντάξει στην δύναμη του.

      Διαγραφή
    2. 2.55 χαχαχα ,εγώ φίλε τα δεδομένα έγραψα μόνο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365