Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

52χρονος ιερέας σκοτώθηκε σε τροχαίο – Το αυτοκίνητό του “καρφώθηκε” σε γέφυρα

Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού περιστατικού διενεργεί η Τροχαία
Ένας 52χρονος ιερέας από τον Βόλο βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε γέφυρα στο Βελεστίνο.


Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το δυστύχημα συνέβη σήμερα γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο ιερέας από τον Βόλο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να πέσει με ταχύτητα σε γέφυρα του Βελεστίνου, κοντά στις αποθήκες της πρώην ΚΥΔΕΠ.


Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και απεγκλώβισαν τη σορό του άτυχου ιερέα, ο οποίος αφήνει πίσω του μία σύζυγο και τρία παιδιά.


Τέλος, προανάκριση για τα αίτια του τραγικού περιστατικού διενεργεί η Τροχαία.

1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365