Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

“Ροζ πάνθηρες”: Ένας 63χρονος Σέρβος ήταν ο “Δούρειος Ίππος” στη ληστεία της Rolex (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό
Ένας 63χρονος, Σέρβος λειτουργούσε ως «Δούρειος Ίππος» των Ροζ Πανθήρων, στην κινηματογραφική ληστεία της Rolex.


Όπως φαινεται στη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, o ηλικιωμένος που εμφανιζόταν ως πελάτης είχε συγκεκριμένο ρόλο στην οργάνωση, διευκολυνοντας την είσοδο των υπολοίπων δραστών εντός του καταστήματος, αφού εξαιτίας του κινητικού προβλήματος που αντιμετωπίζει και της συνολικής εικόνας του, παραπέμπει στην εικόνα ενός ανήμπορου ηλικιωμένου ατόμου, το οποίο προσδοκά στη βοήθεια των υπολοίπων ατόμων.


Οπως αναφέρεται στη δικογραφια, ο 63χρονος στη μεγάλη «μπούκα» των Ροζ Πανθήρων στο κατάστημα της οδου Κολοκοτρώνη, με επιδέξιες κινήσεις, κατάφερε να πείσει τον υπάλληλο security να κρατήσει για περισσότερη ώρα ανοικτή την πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα να εισέλθουν εντός του καταστήματος οι συνεργοί του αλλά και να διαφύγει κατά τη διάρκεια που η ληστεία βρισκόταν σε εξέλιξη, χωρίς να γίνει αντιληπτός.


Η συμμετοχή του εξακριβώθηκε από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού παρακείμενων καταστημάτων. Επιπλέον, η άφιξή του στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε συμφωνα με πληροφορίες με αεροπλάνο μία μόνο ημέρα πριν την τέλεση της ληστείας και η αναχώρησή του πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες μετά από την ημέρα της ληστείας και πάλι αεροπορικώς, θέλοντας να δυσχεράνει και αυτός, με τη διαδρομή που ακολούθησε, τη συσχέτισή του με την προαναφερόμενη ληστεία.





Πηγή: protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365