Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Η απίστευτη ιστορία του 7χρονου - Επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη ύστερα από θεραπεία για τον καρκίνο

Οι ίδιοι νιώθουν τυχεροί που επέζησαν

Μια συγκλονιστική ιστορία έφερε στο φως το ρεπορτάζ του MEGA.


Ένα κράμα συναισθημάτων δημιουργεί η ιστορία ενός 7χρονου, που βρισκόταν στο Intercity 62 και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη ύστερα από θεραπεία για καρκίνο στην Αθήνα, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. 


Ο πατέρας του μικρού, που επέζησε της σύγκρουσης των δύο τρένων, από την οποία 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μίλησε στο MEGA: «Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους, γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες».


Ο πατέρας του μικρού αγοριού θα πει στο MEGA πως το παιδί έλεγε πως δεν ήθελε να πεθάνει. Οι ίδιοι νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν: «Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το "Ελπίδα", από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365