Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/3 Κριός 

Είσαι γεμάτη ενθουσιασμό κι έχεις διάθεση για ρομαντισμό και πάθος σήμερα. Διοχέτευσε αυτή την ενεργειακή έκφραση στη σχέση σου.. ή σ’ ένα έργο μεγάλης δημιουργικότητας.
Και μην ανησυχείς μήπως φανείς αλαζονική, αν το καλό σου χιούμορ είναι ανεξέλεγκτο και καυχιέσαι λιγάκι. Είσαι αρκετά γοητευτική για να το κάνεις με επιτυχία! 

ζώδια σήμερα ταύρος

Πολλοί σήμερα αισθάνονται ιδιαίτερα κοινωνικοί. Οι συναντήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου όμως, μπορεί να ξεκινήσουν με έντονο τρόπο.
Όταν μπαίνει στη μέση ο εγωισμός, τότε προκύπτουν συγκρούσεις. Βεβαιώσου πως δεν είσαι εσύ που προκαλεί όλο το δράμα!
Αν εκνευριστείς για κάποιο θέμα, κάνε ό,τι μπορείς για να το συζητήσεις με ήρεμο τρόπο. Απέφυγε να κλιμακώσεις το κλίμα. 

ζώδια σήμερα 04/03 Σάββατο δίδυμοι

Υπάρχει μια σιγουριά στο βήμα σου σήμερα και μια λάμψη στο βλέμμα σου! Η μεγάλη σου ενέργεια σε κάνει ζεστή κι ευγενική με όλους. Αν έχεις ρομαντική διάθεση, θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου με σαρωτικές χειρονομίες που δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνεσαι. Μπορεί η διάθεση ή η εστίασή σου να αλλάξει αύριο – όμως έτσι είσαι. Προς το παρόν, αφέσου σ’ αυτό το κύμα εσωτερικού πάθους και αξιοποίησέ το ανάλογα! 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Έχεις εύρος δυναμισμού σήμερα. Τουλάχιστον αυτό θα πεις επίσημα ή σε διάφορες επαγγελματικές καταστάσεις. Θα μπορούσες επίσης να πεις πως δεν πιέζεις την τύχη σου ή δεν πάει ροδάνι το στόμα σου. Κινήσου ανάλογα με τις ανάγκες σου – με τις αδυναμίες και τις ευαισθησίες σου – σήμερα. Είναι σημαντικό να διατηρείς τις αισθήσεις και τα συναισθήματά σου συντονισμένα. Αυτό θα σε διευκολύνει να είσαι χαλαρή με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. 
Η δημιουργικότητα είναι ένα από τα καλύτερα προτερήματά σου και ειδικά σήμερα. Έχεις μεγάλη ζωτικότητα, γι’ αυτό φρόντισε να την αξιοποιήσεις! Στην πραγματικότητα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις σχέδια για τον επόμενο μήνα ή για να ξεκινήσεις ένα νέο έργο. Εφόσον προχωράς με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, μπορείς να πετύχεις ό,τι οραματιστείς. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Η διακριτική πειθαρχία είναι η δύναμή σου σήμερα. Έχεις καλύψει τα πάντα σε όλα τα μέτωπα… μ’ αυτόν τον ήρεμο και ικανό τρόπο σου. Παρόλο που η καρδιά σου σε καλεί στο σπίτι για να φροντίσεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες εκεί, ωστόσο η καθημερινότητά σου επιμένει επίσης στην παρουσία σου. Θα καταφέρεις να συντονίσεις μια άνετη ροή ενέργειας, σε όλα όσα σε πιέζουν. Θα το κάνεις με χάρη και φινέτσα και όλοι γύρω σου θα το εκτιμήσουν.  

ζώδια σήμερα 04/03 Σάββατο ζυγός

Τα παθιασμένα συναισθήματα διογκώνονται κάτω από τη σημερινή επιρροή. Μπορείς να περάσεις υπέροχα εξερευνώντας τα.. είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Η παρακολούθηση μιας ρομαντικής κωμωδίας… είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τροφοδοτήσεις αυτήν την ενέργεια. Το ίδιο και η δημιουργία ενός έργου τέχνης που εκφράζει τα συναισθήματά σου. Λαχταράς λίγη παρέα, γι’ αυτό βρες χρόνο για τους φίλους σου. Γελάστε μαζί κι επιβεβαιώστε τους δεσμούς που σας κρατούν ενωμένους.  

ζώδια σήμερα σκορπιός

Να είσαι διακριτική στις συναλλαγές σου σήμερα. Παράλληλα να είσαι συνεπής στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι δίκαιη και να δείχνεις σεβασμό στους άλλους. Δεδομένου ότι είσαι ευαίσθητη σε λεπτές συναισθηματικές ενδείξεις, θα φερθείς με καλοσύνη σε όποιον είναι σημαντικός για σένα, ακόμη και όταν είσαι απασχολημένη με τους δικούς σου στόχους. Είσαι πολύ πιο αποτελεσματική με συμμάχους στο πλευρό σου.  

ζώδια σήμερα τοξότης

Είσαι συνήθως τόσο αισιόδοξη και ανέμελη, που είναι δύσκολο οι άλλοι να σε χειριστούν, όταν έχεις κακή διάθεση. Όμως πρόσφατα, δεν τα κατάφερες σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Σκέφτηκες ότι μπορούσες να πείσεις κάποιους να είναι στο πλευρό σου, αλλά «δεν σου βγήκε» κι αυτό σε έκανε γκρινιάρα. Σταμάτα όμως άμεσα αυτή τη συμπεριφορά! Έχεις ακόμα πολλούς φίλους και συμμάχους, είτε το παραδέχεσαι… είτε όχι. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Οι αδυναμίες – δικές σου ή κάποιου άλλου – θα δημιουργήσουν δράμα σήμερα. Τα τρωτά σημεία πολλών ανθρώπων είναι πλέον εξαιρετικά ευαίσθητα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συζητήσεις. Παράλληλα επικρατεί μια ζεστή και στοργική ενέργεια στη δουλειά. Θα ήταν πολύ καλύτερα να την αξιοποιήσεις, παρά να παίξεις με την τάση για μικροπρέπειες και θεατρινισμούς. Καλύτερα πέρασε χρόνο με θετικούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. 

ζώδια σήμερα 04/03 Σάββατο υδροχόος

Ξαφνικά αισθάνεσαι περίεργα! Αναβλύζει από μέσα σου μια ανήσυχη ενέργεια και καταλαβαίνεις πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Φυσικά δεν θα απορρίψεις τους παλιούς σου τρόπους. Μπορεί να προσπαθήσεις να ξεσηκώσεις τους ανθρώπους. Αυτό εξάλλου είναι ένα από τα αγαπημένα σου χόμπι: να βάζεις τους ανθρώπους να σκεφτούν, να τους σπρώχνεις μακριά από τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης τους. Μην εκπλαγείς όμως, αν το μόνο που θα ξεσηκώσεις σήμερα.. είναι το χάος! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Είσαι σαν ένα παιδί στην πρώτη του επίσκεψη σε λούνα παρκ – με ορθάνοιχτα μάτια, ελαφρώς φοβισμένο… αλλά κι εντυπωσιασμένο ταυτόχρονα. Αλλά μην ανησυχείς, γιατί κανείς δεν σε εκμεταλλεύεται. Είναι η καθαρή εκτίμηση της υπέροχης ζωής που κάνεις. Είσαι συντονισμένη στα θαύματα του κόσμου – τόσο σε μεγάλη όσο και σε μικρή κλίμακα – κι αισθάνεσαι σαν να σκάει η καρδιά σου από χαρά. Η δεκτική κατάσταση του μυαλού σου είναι ιδανική για μάθηση και θα εκπλαγείς κι εσύ η ίδια με ό,τι κατανοήσεις σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365