Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/3 Κριός 

Λογικά μπορεί να επιθυμείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έχεις για ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Όμως καθώς παίρνεις την απάντηση σε ένα ερώτημα, δημιουργείται αυτομάτως η επόμενη ερώτηση – κάτι που θα σου φανεί απογοητευτικό.
Ωστόσο, μην ξεχνάς την πρόοδο που κάνεις. Δεν θα αργήσεις να μείνεις με περισσότερες απαντήσεις και λιγότερες ερωτήσεις. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Ακόμη και λίγες μόνο στιγμές σιωπής μπορούν να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις σήμερα.
Και θα το χρειαστείς, γιατί θα εστιάσεις σε πιο ρεαλιστικά θέματα εξετάζοντας τη μακροχρόνια λίστα με τις υποχρεώσεων σου.
Ευτυχώς, ο υποστηρικτικός χαρακτήρας της ημέρας, θα σου επιτρέψει να παραμείνεις συγκεντρωμένη στην ατζέντα σου. 

ζώδια σήμερα 07/03 Τρίτη δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να παίξεις το ρόλο του μεσάζοντα. Ίσως έχεις πείσει ένα άτομο, πως είναι απαραίτητο να γνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Μπορεί να είναι θέμα χρόνου, η ευκαιρία να συναντηθούν αυτοί οι δύο με τη βοήθειά σου. Να θυμάσαι όμως πως η δουλειά σου τελειώνει μόλις γίνουν οι συστάσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις περισσότερα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η πιο μικροσκοπική λάμψη φωτός στο απόλυτο σκοτάδι, μπορεί να μοιάζει με τα φώτα του κινηματογραφικού στούντιο. Κανείς δεν θα αντισταθεί να κατευθυνθεί προς αυτό. Ο φωτισμός του εξυπηρετεί έναν ξεκάθαρο, καθησυχαστικό σκοπό. Όταν λοιπόν δεις μια αχτίδα ελπίδας εκεί που ήθελες να τη δεις.. μην υποτιμήσεις το πόσο ισχυρή μπορεί να είναι! 

ζώδια σήμερα λέων

Μπορεί σήμερα να βρεθείς σε δίλημμα γιατί θα χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο επιλογές. Η μία μπορεί να δυσκολέψει τη θέση σου και η άλλη να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Οι επιλογές της ζωής συνήθως σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και ανησυχία. Επιστέψου όμως σιωπηλά το ένστικτό σου σήμερα και θα κάνεις τη σωστή επιλογή.  

ζώδια σήμερα παρθένος

Μια ώθηση ενέργειας αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου σήμερα. Είσαι αποφασισμένη να εκφραστείς με τον τρόπο που δείχνει ακριβώς την προσωπικότητά σου. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή έχεις πλησιάσει περισσότερο τον πραγματικό εαυτό σου – την πηγή της εσωτερικής δύναμης και της δημιουργικότητας που σε κάνει αυτό που είσαι. Ό,τι κι αν συμβαίνει, θα πρέπει οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Δεν νιώθεις εξάλλου συχνά τόσο τολμηρή και δυναμική! 

ζώδια σήμερα 07/03 Τρίτη ζυγός

Μην περάσεις τη μέρα μόνη σου αν δεν χρειάζεται. Η μέρα είναι ιδανική για κοινωνικές συναναστροφές και σίγουρα έχεις τη διάθεση να συναντηθείς με παλιούς και νέους φίλους. Είσαι ευδιάθετη κι ενθουσιώδης. Είναι εύκολο να πλησιάσεις κάποιο καινούργιο άτομο και να αρχίσεις να το γνωρίζεις, αφού η χαλαρή σου ενέργεια θα το κάνει να νιώσει αμέσως άνετα. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν συγκρούσεις προσωπικοτήτων σήμερα, ιδιαίτερα αν έχεις να κάνεις με ένα άτομο που έχει έντονη προσωπικότητα. Είσαι άτομο περιεκτικό και με βάθος, αν και για τους περισσότερους είναι κρυμμένο. Οι παράτολμοι τρόποι κάποιου όπως και η αλαζονεία του, θα σε ενοχλήσουν πραγματικά! Αλλά γιατί να μην τον αφήσεις να διασκεδάσει; Ίσως νιώθει ανασφαλής κι έχει ανάγκη την προσοχή. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Είναι μια γρήγορη και ταραχώδης μέρα η σημερινή. Μπορεί μάλιστα κάποιες στιγμές να νιώσεις ξανά παιδί! Οι παρέα με τα παιδιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξοδέψεις λίγη από την υπερβολική σου ενέργεια. Οι φίλοι επίσης, προσφέρουν πολλή ζεστασιά και ευθυμία. Δεν είναι καλή μέρα για να απομονωθείς, εκτός κι αν πρέπει να ασχοληθείς μ’ ένα δημιουργικό έργο. Σ’ αυτή την περίπτωση, άφησε τη φαντασία σου να περιπλανηθεί.  

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Έχεις επιπλέον ενέργεια σήμερα και θα είσαι επίμονη με τις απόψεις ή την ατζέντα σου. Δεν παύει όμως και οι άλλοι έχουν τις δικές τους ιδέες που είναι εξίσου έγκυρες με τις δικές σου. Αν το λάβεις αυτό υπόψη σου, ίσως αποφύγεις μερικές συγκρούσεις, που θα έχουν την τάση να αναπτύσσονται, με την τρέχουσα επιρροή. 

ζώδια σήμερα 07/03 Τρίτη υδροχόος

Μπορεί να μην σ’ αρέσει να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, αλλά σήμερα πιθανότατα θα βρεθείς εκεί. Αν σου συμβεί, γιατί να μην το αξιοποιήσεις ; Αν έχεις την προσοχή όλων, θα μπορέσεις να προωθήσεις έναν σημαντικό σκοπό ή να τους ενημερώσεις για κάτι που είναι σημαντικό για σένα. Το να βρεθείς στο κέντρο της προσοχής δεν σε κάνει αυτόματα αυτάρεσκη ή αλαζονική. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Νιώθεις ντροπαλή σήμερα και οι άλλοι γύρω σου, φαίνονται εξίσου συγκρατημένοι. Θέλεις να δημιουργήσεις σχέσεις στοργής.. αλλά δεν θα είναι εύκολο αυτή τη στιγμή, αν οι άλλοι είναι απασχολημένοι με την δουλειά τους. Γι’ αυτό μην το παίρνεις προσωπικά. Δες το σαν ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κι εσύ μερικές υποθέσεις σου. Το να εστιάζεις στη λεπτομέρεια, είναι πραγματικά καλό τώρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365