Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ήττα πισωγύρισμα για τον Εδεσσαϊκό από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ήττα πισωγύρισμα

Ήττα πισωγύρισμα γνώρισε ο Εδεσσαϊκός στον Βόλο, αφού έχασε από τον τοπικό Ολυμπιακό με σκορ 1-0.

Χωρίς γκολ πέρασε το πρώτο μέρος του αγώνα παρότι ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να πιέσει την άμυνα του Εδεσσαϊκού, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να παίξουν με αντεπιθέσεις.


Όμως οι φάσεις για γκολ δεν ήταν πολλές και έλλειψε η κλασική ευκαιρία.


Στο 4′ σουτ του Κόλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε κόρνερ, στο 12′ το σουτ Αναστασίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια και την ίδια κατάληξη είχε στο 42′ και εκτέλεση φάουλ πάλι από τον Αναστασίου…


Για τον Εδεσσαϊκό στο 36′ ένα σουτ από τον Σαμαρά μπλόκαρε ο Καβουσάκης και το 0-0 έμεινε στο πρώτο μέρος.


Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να γίνει πιο πιεστικός με περισσότερους επιθετικούς αφού «πέρασαν» στο ματς και οι Καρατσόλης, Ντινόπουλος και στο 73′ πέτυχε το γκολ με τον Αναστασίου.


Στο 62′ σε σέντρα του Σκοπελίτη και λάθος γύρισμα του Μωυσίδη, ο Ντινόπουλος από πλάγια θέση αφού απέφυγε και τον γκολκίπερ το πλασέ του ήταν εκτός εστίας, στο 71′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Καρατσόλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 73′ ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ και το 1-0  με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αναστασίου που σκόραρε για 5η φορά φέτος. 


Διαιτητής: Ι.Ντελέζος (Λάρισας), Βοηθοί: Βαλιώτης, Κοτούμπας (Λάρισας)


Οι συνθέσεις:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Γιαρλέλης (58′ Ντινόπουλος), Μαργαρίτης (46′ Καρατσόλης-88′ Σταμπουλής), Αναστασίου, Παπαδήμος, Καρβούνης (65΄ Κατσαγεωργίου).


Στον πάγκο: Κωνσταντίνου, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος, Σκύφτας.


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Δομουκτσίδης, Λυρτζής, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Μαντώς, Αναστασιάδης, Ιωάννου, Καραγιάννης (14΄λ.τ. Στογιαννίδης), Χαντζάρας, Σαμαράς (80′  Σούκιας).


Στον πάγκο: Μυλωνάς, Ντολαπτσής, Μίσκος, Ηλιόπουλος, Ξανθόπουλος, Βύρος


Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365