Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ξέφραγο αμπέλι το σταθμαρχείο Λάρισας: «Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι και πανηγύρια»

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι
Όλο και περισσότερα «γιατί» αναδεικνύουν οι αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στο σταθμαρχείο της Λάρισα τη μοιραία νύχτα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Εκτός από τα... blanco με τα οποία «πειράχτηκαν» οι βάρδιες της νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα νέα ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Star φαίνεται ξεκάθαρα πως οι σταθμάρχες δεν τηρούσαν το ωράριο που είχε καθοριστεί από το μηναίο πρόγραμμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως στις 27 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ο κατηγορούμενος σταθμάρχης που είναι νυχτερινός παραδίδει στον Π.Κ, ενώ το παράδοξο είναι πως ξεχνά να γράψει την ώρα.

Την ίδια ημέρα το ζευγάρι των πρωινών σταθμαρχών παραδίδει στους δύο απογευματινούς, όμως ενώ θα έπρεπε να σχολάσουν στις 3 το μεσημέρι, αυτοί παραδίδουν μια ώρα νωρίτερα.

Ο κατηγορούμενος σταθμάρχης ξανακάνει νύχτα και ενώ έπρεπε να παραδώσει στις επτά το πρωί, παραδίδει μία ώρα νωρίτερα.

Στο μεταξύ πολίτες της Λάρισας καταγγέλλουν τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο της Λάρισας μία ημέρα πριν την τραγωδία:

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά και έκαναν κάποιο πάρτι λόγω ημέρας λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», λέει κάτοικος της Λάρισας.

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» λέει ένας άλλος κάτοικος Λάρισας και προσθέτει «είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του».

Στο μεταξύ ο δικηγόρος ενός πολυτραυματία κ. Γιώργος Μπαρτζώκης, επιμένει πως ο σταθμάρχης δεν ήταν στο πόστο του και πως οι συνομιλίες δείχνουν πως αυτός ο άνθρωπος δεν είχε νηφαλιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365