Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/3 Κριός 

Ένα σχόλιο σήμερα, μπορεί να προκαλέσει μια ανεπιθύμητη απάντηση από σένα Φυσικά εσύ αποφασίζεις πόσο θα αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο σου, αυτό που θα ειπωθεί. Να θυμάσαι μόνο, πως η αγανάκτηση δεν δίνεται ποτέ.. πάντα λαμβάνεται.
Επομένως, εστίασε και προσπάθησε να κατανοήσεις το λόγο που ειπώθηκε κάτι και μην μένεις στις λέξεις ή στο μήνυμα. Αυτός ο λόγος μπορεί να είναι πολύ έξυπνα κρυμμένος και θα σου εξηγήσει τι ακριβώς σκεφτόταν, αυτός που μίλησε. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Για να ηρεμήσεις κάποιον ή για να κερδίσεις σε μια συζήτηση ή διαφωνία, απαιτείται συνήθως κατανόηση ή συμπάθεια.
Η ισορροπία δημιουργείται χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «καταλαβαίνω.. ή δέχομαι την άποψή σου». Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσεις σήμερα, ενώ υπερασπίζεσαι κάτι σημαντικό για σένα.
Με τον χρόνο θα συνειδητοποιήσεις, πως πιάνεις περισσότερες μύγες με το μέλι παρά με το ξύδι.  

ζώδια σήμερα 11/03 Σάββατο δίδυμοι

Κοιτάζοντας τη λίστα με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, θα νιώσεις περισσότερο απογοητευμένη.. παρά ζωντανή και δραστήρια. Ίσως νιώθεις έτσι, γιατί πιστεύεις πως σηκώνεις μεγαλύτερο φορτίο από τους άλλους. Αντί να ανοίξεις διάπλατα την πόρτα στη δυσαρέσκεια, αποδέξου ότι τις επωμίζεσαι περισσότερο από επιλογή…. παρά από ανάγκη ή πίεση. Μπορεί να είσαι πιο αποτελεσματική από ό,τι νομίζεις… για να σου ανατεθούν αυτές οι εργασίες. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αφέσου σήμερα σε ό,τι και όποιον σε κάνει ευτυχισμένη. Άνοιξε το μυαλό σου σε δυνατότητες που μπορούν να φέρουν περισσότερη διασκέδαση κι ευχαρίστηση στον κόσμο σου. Σκέψου τι μπορείς να κάνεις μόνη ή με το άλλο σου μισό που σου υπενθυμίζει το δικαίωμά σου στη χαρά και την ξεκούραση. Η προσπάθεια να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, μπορεί να είναι αυτό που περίμενε το ταίρι σου. 

ζώδια σήμερα λέων

Επηρεάζονται τα συναισθηματικά σου θεμέλια και τα οικιακά σου ζητήματα σήμερα.. Έτσι το σπίτι σου ή οι άνθρωποι με τους οποίους ζεις μπορεί να είναι πηγές άνεσης. Το σπίτι σου είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου! Και είναι το ασφαλές καταφύγιο που θέλεις και χρειάζεσαι. Ενδιαφέρεσαι να συνεχίσεις περισσότερο μ’ αυτό το κύμα άνεσης; Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ενημερώσεις κάποιον, πόσο ξεχωριστός είναι για σένα.  

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα αποσπαστεί εύκολα η προσοχή σου σήμερα, εκεί που πίστευες πως θα αφοσιωνόσουν έντονα σε κάτι. Το να γίνεις όμως ακροατής για ένα – δυο άτομα, μπορεί να είναι ένας αντιπερισπασμός που θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση. Το να είσαι ο «ηχητικός πίνακας» για κάποιους ανθρώπους, ίσως δεν ωφελήσει μόνο αυτούς. Θα ανακαλύψεις κι εσύ κάτι, που θα σε ενθουσιάσει!  

ζώδια σήμερα 11/03 Σάββατο ζυγός

Το αδύναμο σημείο σου, είναι οι δαπάνες σου σήμερα. Από τη μία, σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε μια παρορμητική αγορά. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να αγοράσεις κάτι, για να παρέχεις οικονομική υποστήριξη σε κάποιον λιγότερο τυχερό από σένα, χωρίς να το πολυσκεφτείς. Φρόντισε να είσαι πιο φειδωλή με τις δαπάνες σου, γιατί μπορεί να μην ωφελήσει μόνο εσένα. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Σήμερα δεν έχεις πρόβλημα να αφήσεις τα συναισθήματα να σε καθοδηγήσουν. Η φοβερή διαίσθησή σου, θα σου προσφέρει ακριβέστερες πληροφορίες από ό,τι η λογική σου. Η εσωτερική σου φωνή είναι απίθανο να αποτύχει αν αντιμετωπίσεις πολλαπλές επιλογές ή λύσεις. Έτσι, πίστευε περισσότερο στα συναισθήματα παρά στις σκέψεις σου – όπου είναι δυνατόν. Η ενέργεια της ημέρας σε υποστηρίζει σήμερα.  

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν μπορέσεις να βρεις λίγο χρόνο για να περάσεις μερικές ώρες μόνη σου.. είναι σίγουρο πως η μοναξιά θα είναι ευεργετική. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου, πριν προχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να πάρεις σταθερές αποφάσεις ή να δεσμευτείς τώρα. Εκμεταλλεύσου απλά αυτό το διάστημα, για να στοχαστείς και να αξιολογήσεις τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα αποκαλυφθεί! 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είναι διασκεδαστικό να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο. Η συναναστροφή με φίλους, συναδέλφους ή διαδικτυακούς συνεργάτες, εκτός από ψυχική διέγερση, προσφέρει και κοινωνική. Η επαφή σου με τους άλλους, θα σου επιτρέψει να ακούσεις τις απόψεις τους για κάτι που σκέφτεσαι ή εξετάζεις. Αν εκείνοι επιδίωξαν κάτι αντίστοιχο με επιτυχία, τότε μπορείς να το κάνεις κι εσύ!  

ζώδια σήμερα 11/03 Σάββατο υδροχόος

Αν νιώθεις υποτιμημένη, αυτό δεν θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κίνητρα. Ωστόσο, αν και αναζητάς περισσότερο σεβασμό, στοργή ή χρήματα, μπορεί να είσαι σε ευάλωτη θέση αυτή τη στιγμή. Μην πιστεύεις πως αν καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια θα λάβεις τις διακρίσεις ή την αναγνώριση που επιθυμείς. Διατήρησε την τρέχουσα πορεία σου και δώσε στους άλλους την ευκαιρία να ανταποκριθούν. Η υπομονή και ο χρόνος, είναι ισχυροί σύμμαχοι αυτή τη στιγμή. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Απελευθερώσου από τις ξεπερασμένες ζώνες άνεσης! Η πρεμούρα για πιο θερμά κλίματα ή πιο δυναμικά περιβάλλοντα μπορεί να μην είναι άμεσες επιλογές. Όμως τίποτα δεν σε εμποδίζει να προετοιμαστείς για κάτι εμπνευσμένο και συναρπαστικό που διαφαίνεται στον ορίζοντα. Η αίσθηση της περιπέτειας ενισχύεται για καλό και καίριο λόγο. Μια σχέση ή μια συνεργασία εξ αποστάσεως… μπορεί επίσης να είναι στα χαρτιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365