Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Σοκ: Γιος πέταξε βάζο στο κεφάλι του πατέρα του σε καυγά

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε πατέρα και γιο στο Ηράκλειο Κρήτης με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε όριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο 67χρονος πατέρας και ο 31χρονος γιος άρχισαν να τσακώνονται μέσα στο σπίτι τους.


Κάποια στιγμή ο 31χρονος άρπαξε ένα βάζο και το πέταξε στο κεφάλι του πατέρα του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.


Δεν σταμάτησε ούτε εκεί, αλλά τον χτύπησε και στην πλάτη πετώντας του μια καρέκλα.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 31χρονο γιο για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365