Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Πισωγύρισμα για τον Εδεσσαικό

Ήττα ο Εδεσσαϊκός

Ήττα πισογύρισμα για τον Εδεσσαικό στην Πτολεμαίδα, γνωρίζοντας την ήττα από τον ουραγό Μακεδονικό Φούφα με σκορ 2-0 και έτσι παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν νωρίς κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 8’ ο Στογιαννίδης πέτυχε αυτογκόλ, ενώ μέχρι την λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο , ενώ ο Εδεσσαικός ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έψαξαν την ισοφάριση, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με τους Μεληκιώτη και Ιωάννου, ενώ είχαν και δοκάρι σε σουτ του Στογιαννίδη στο 55’, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλειδώσουν την νίκη με τον Βασάκη στο 76’ να γράφει το 2-0, ενώ είχαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Χατζηπαναγιώτου, Ευαγγέλου, Γκέλης (Ηπείρου)

Συνθέσεις:

Μακεδονικός Φούφα: (Παντελής Καπετάνος-Κώστας Καπετάνος)

Δημητριάδης, Παπάς, Μωυσιάδης (74´ Μητσόπουλος), Σερσέμης, Σεκουλίδης, Καρασιούνας, Κοντογουλίδης, Βασάκης (90’ Λιάμης), Θεοδουλίδης (80’ Ρωσσίδης), Χάιτας, Τοπάλης.


Εδεσσαϊκός:(Αλέξανδρος Κούρτογλου)

Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Στογιαννίδης, Μαγγίζης, Μωυσιδης Μαντώς, (70’ Ντολαπτσής), Ξανθόπουλος, Σούκιας, (53’ Ιωάννου), Αναστασιάδης, Μεληκιώτης, Καραγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365