Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

«Θρίλερ» με εξαφάνιση παπά στην Ξάνθη

Ο πατήρ Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής, αλλά και εθελοντών που συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τη Δευτέρα (27/03).


Ο πατήρ Γεώργιος είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος άνθρωπος, ενώ η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους συγχωριανούς του όσο και σε ευρύτερα τους κατοίκους της Ξάνθης που τον γνωρίζουν.


Πρόκειται για τον ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, ο οποίος κατοικεί με την οικογένεια του στον οικισμό Μικρό Τύμπανο. 


Ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα, με το αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.


Το όχημά του - ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι - εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης.


«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τού ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, που επίσης συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ιερέα.


Πηγή: xanthinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365