Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

(ΦΩΤΟ): Άλωσε το Δυτικό και βλέπει άνοδο η Ν. Πέλλα

Μεγάλη νικη για την Νέα Πέλλά

Σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή για τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας μέσα στο Δυτικό, λυγίζοντας με σκορ 3-1 τον τοπικό ΠΑΟΚ.
Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που τα είχε όλα και ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα πήραν νωρίς το προβάδισμα με τον Ελευθερίου στο 13’ να γράφει το 1-0.

Οι πρωτοπόροι φιλοξενούμενοι σιγά σιγά αντέδρασαν και αφού πρώτα οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Αμανατίδη των γηπεδούχων και του Κιοσελάκη των φιλοξενουμένων, έφτασαν στην ισοφάριση στο 38’ με σκόρερ τον Νικολαΐδη, που έγραψε το 1-1.

Στην επανάληψη και πολύ νωρίς στο 47’ ο Πλιόγκας έβαλε μπροστά τους πρωτοπόρους, γράφοντας το 1-2, που διαχειρίστηκαν άριστα το προβάδισμα τους και παρότι έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κοκονά στο 78’, όχι μόνο κράτησαν το υπερ τους αποτέλεσμα αλλά το διεύρυναν κιόλας, αφού στο 87’ ο Παπαδόπουλος έγραψε το 1-3 δίνοντας τίτλους τέλους του ματς, με τους πρωτοπόρους να βρίσκονται πολύ κοντά πλέον στην Α’ Κατηγορία.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Παπαδόπουλος Η., Σαμαράς.

Δείτε φωτορεπορτάζ, παρακάτω:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365