Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ματσάρα στην Κερασιά

Ματσάρα στην Κερασιά

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στην Κερασιά, όπου ο τοπικός ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός Γαλατάδων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι και να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκόρερ τον Φουδούλη Α. στο 6’ και τον Μυλωνά στο 28’, ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να κυριαρχήσουν και να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ, χάρη στα τέρματα των Καπουσούζη στο 64’, Αντωνίου στο 72’ και Σιδέρη στο 76’, ενώ στο 90’ είχαν δοκάρι μετά από βολέ του γκολκήπερ Στόιτση και στην επαναφορά ο νεαρός Μίσκος δεν βρήκε την μπάλα προ κενής εστίας, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα να κλειδώσει την νίκη για τους ερυθρόλευκους.

Η μπάλα τιμωρεί όμως και στο 90’+7’ λόγω των δικαιολογημένων καθυστερήσεων, από τον τραυματισμό του Στογιάννη, ο Μυλωνάς με φοβερό σουτ έγραψε το τελικό 3-3 γλυτώνοντας τους γηπεδούχους από την ήττα.

Αποβλήθηκε στο 74’ ο Χαλκιάς των φιλοξενουμένων.

Άριστη διαιτησία των κ.κ Ραμπούση, Σιώνη, Σουλιώτη, διαρτύρονται για την φάση του τέρματος στο 2-1 οι γηπεδούχοι, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ: (Δημήτρης Μυλωνάς)

Σαρακινλής, Φουδούλης Α., Γουλάκης Χ., Πασιαλής Αντ., (85’ Γουλάκης Ε.),  Λουκόφτσης, Μάρκου, Φουδούλης Γ., Μάντης, (60’ Λούσας), Μυλωνάς, Καπαγιάρογλου, Στογιάννης, (55’ λ.τ Πασιαλής Αναστ.)

Ολυμπιακός: (Πέτρος Λιτοβολής)

Στόιτσης, Χαλκιάς, Ιωαννίδης, Φουρεράι, Χαλκιάς, Μουχτάρης, (65’ Αντωνίου), Μιχαηλίδης, Δημόπουλος, Λιτοβολής, (90’ Μίσκος), Λιάσιος, Πάρδας, (46’ Χαραλαμπίδης Κ.), (80’ Σιδέρης).

4 σχόλια:

  1. Φυλλαθη απο την κερασια ολη η ομαδα των Γαλλαταδων ο αρχηγος του 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλαθλος Κερασιας12 Μαρτίου 2023 στις 9:23 π.μ.

    ΚΑΝΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δύο επόπτες ήταν για κλάματα με χειρότερο τον δεύτερο έδειξε ότι νάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365