Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Γρ. Κυζιρίδης για την αποχώρηση του από τον Εδεσσαϊκό: Οι λόγοι είναι οικονομικοί και οργανωτικοί - Και η ντροπή, ντράπηκε

Δείτε την απάντηση του Γρηγόρη Κυζιρίδη με αφορμή την αποχώρηση του από τον Εδεσσαϊκό

Δείτε την απάντηση του Γρηγόρη Κυζιρίδη με αφορμή την αποχώρηση του από τον Εδεσσαϊκό:

Ήρθε η στιγμή να αναφερθώ από τη δική μου μεριά για την “αδικαιολόγητη απόφασή” μου να αποχωρήσω από τον Εδεσσαϊκό. Οι λόγοι είναι οικονομικοί και οργανωτικοί. Ο πρόεδρος κ. Μυλωνάς μας είχε διαβεβαιώσει οτι μόλις η ομάδα εισέπραττε τα χρήματα από τη ΓΓΑ, επρόκειτο να πληρωθούν οφειλόμενοι μισθοί, από δυο ως τρεις, ώστε να εξοφληθούμε. Ήταν λόγια του προέδρου προς εμάς. Αθετήθηκαν οι υποσχέσεις πληρωμών. Κάποιοι πήραν έναντι, κάποιοι ένα μισθό και κάποιοι καθόλου. Εδώ και ένα μήνα κρατούσα τα παιδιά από ενδεχόμενη αποχή από τις προπονήσεις, ζητώντας τους να κάνουν υπομονή. Ήμουν ο άνθρωπος που συγκρατούσα τους συμπαίκτες μου σε δυσμενείς συνθήκες στην καθημερινότητα. Για παράδειγμα, υπήρχε ελλιπής ρουχισμός, δεν είχαμε αντιανεμικά για κακοκαιρία και βροχές, η προπόνηση γινόταν με 8 μπάλες, το γήπεδο ήταν μπετόν, υπήρχε έλλειψη σε επάρκεια κώνων, ενίοτε και ζεστό νερό για μπάνιο στα αποδυτήρια. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι κακές.

Η κατάσταση για εμένα προσωπικά δεν ήταν βιώσιμη. Άφηνα άλλες υποχρεώσεις στην άκρη και είχα απώλειες επί προσωπικού και σε οικονομικό επίπεδο. Όσον αφορά την οργάνωση, δεν συνάδει δυστυχώς με το όνομα και την ιστορία του Εδεσσαϊκού σε καμία περίπτωση. Επειδή ήμουν εκ των αρχηγών, οι παίκτες τα έλεγαν σε μένα και εγώ έβγαινα μπροστά και μιλούσα. Ευχαριστώ το φίλαθλο κόσμο για τη στήριξή του προς τον πρόσωπο αυτά τα 2.5 χρόνια στην ομάδα. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με πράξεις και ήμουν η πρώτη ανανέωση όταν δεν υπήρχε τίποτα ακόμα το φθινόπωρο, κανείς άλλος στο ξεκίνημα της φετινής προσπάθειας. Ήμουν εκεί, αλλά αντί να ακούσω ευχαριστώ για την προσφορά μου και το ρόλο μου και εκτός γηπέδου, βρέθηκα... αδικαιολόγητα να αποχωρώ από την ομάδα. Και η ντροπή, ντράπηκε.

5 σχόλια:

  1. Τεο φέρε Κυζιριδη στο τσαλι να πέσουν τα τσιμέντα και όλο το στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς τον θέλεις; Σε συσκευασία δώρου με φιογκάκι ή με απλό χαρτί περιτυλίγματος;

      Διαγραφή
    2. Βασική προϋπόθεση είναι να μείνει ο Τέο στον Εθνικό και να αρχίσουν και οι υπόλοιποι που παριστάνουν τους "διοικούντες" να βάζουν λεφτά, βγάζοντας τα "καβούρια" από τις τσέπες τους. Αλλιώς, σας βλέπω από Σεπτέμβριο να βγαίνετε με δίσκο στην εκκλησία και να ξεκινάτε εράνους.

      Διαγραφή
  2. Γιατί να μην θέλει να μείνει ρε φίλε δεν πήγε για να φυγει θέλει να δημιουργήσει κάτι καλό όπως έκανε και με τον ΑΣ Γιαννιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365