Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωσε προπονητή για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση
Τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει στην νέο ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 ανακοίνωσε η Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης, μετά την πρώτη χρονιά όπου στάθηκε αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Με την έλευση του πρώην άσου του Εδεσσαϊκού Χρήστου Μεσημερλή για τον πάγκο της, η Αναγέννηση δείχνει να στοχεύει στον πρωταθλητισμό και από τώρα η διοίκηση του Μεθόδη Τζήγκα, ξεκινάει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας για την επόμενη σεζόν, είναι ο έμπειρος Χρήστος Μεσημερλής γνωστός στην περιοχή από το πέρασμα του για αρκετά χρόνια σαν  ποδοσφαιριστής της Δάφνης Παναγίτσας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365